Incredibil! Ce mașină de lux conduce Vlăduța Lupău. A scos din buzunar o avere pentru ea

Vedetele showbiz-ului românesc conduc mașini de lux. Au scos bani grei din buzunare, însă acest lucru nu a contat, atâta timp cât a fost vorba despre confortul lor. Vlăduța Lupău conduce un bolid în valoare de 150.000 de euro. 

Vlăduța Lupău se află în topul celor cu mașini luxoase Foto: Facebook
Vlăduța Lupău se află în topul celor cu mașini luxoase Foto: Facebook

Vedetele de la noi din țară nu se uită la bani atunci când vine vorba despre mașinile pe care le conduc. Acestea plătesc orice preț pentru a avea modelele dorite.

Ruby conduce un bolid de 180.000 euro 

În topul mașinilor conduse de vedete se află Ruby. Ea are un bolid de 180.000 de euro. Este vorba despre un Aston Martin Volante în ediție limitată. Vedeta are pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu mașina sa.

Anda Adam conduce o mașină de 150.000 euro 

În top se clasează și Anda Adam care se răsfață pe străzile din București într-o mașină de aproximativ 150.000 euro, asupra căreia și-a pus amprenta. Blondina și-a personalizat mașina după bunul plac, pentru a fi tot mai des remarcată. 

Culiță Sterp și Vlăduța Lupău, mașini de sute de mii de euro

În acest top al celor mai scumpe mașini ajunge și Vlăduța Lupău. Aceasta conduce o mașină în valoare de 150.000 de euro, marca Mercedes G Class.

Mașina pe care o conduce Culiță Sterp nu este una ieftină. Are un Mercedes GLE. Artistul a plătit pentru ea circa 100.000 de euro.

Dorian Popa și Loredana Groza, în top cu mașinile pe care le dețin

Dorian Popa este și el în top, deoarece el deține un Mercedes GLE 53 AMG care costă cel puțin 120.000 de euro, dar prețul poate să crească considerabil în funcție de dotările pe care le are mașina. Dar asta nu e tot! Dorian și-a cumpărat și un Lamborghini Huracan ca o „navă spațială”, pentru care a așteptat mai bine de jumătate de an!

Loredana Groza se bucură de bijuteria sa pe patru roți cu care se postează pe rețelele de socializare. BMW-ul Loredanei nu a fost deloc ieftin, cântăreața a dat nu mai puțin de 50.000 euro pentru a-și satisface plăcerea.

 Ce autovehicule dețin Adelina Pestrițu, Mihai Bendeac și Delia 

Adelina Pestrițu nu putea lipsi din acest top. Ea conduce un Porsche Cayenne al cărui preț poate fi de până la 50.000 de euro.

Delia Matache are un Range Rover Evoque roșu, al cărui preț ajunge la circa 45.000 de euro. Aceasta a mai avut și înainte tot un Range Rover, dar de culoare albă.

Mihai Bendeac este și el un iubitor al mașinilor scumpe, astfel că deține un Land Rover care costă în jur de 30.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net