Influencerița Sensy i-a tăiat moțul băiețelului! Ce a ales micuțul Aaron de pe tăviță?! „Parfum, ceas și bani”

#Exclusiv Click!

Emoții mari pentru influencerița Sensy! Blonda și soțul ei, Valentin, i-au tăiat, zilele acestea, moțul fiului lor, Aaron, care a împlinit de curând un anișor. 

Sensy i-a tăiat moțul micuțului Aaron: „E argintul viu”

Bloggerița Sensy (34 de ani) nu-și mai încape în piele de fericire de când a devenit mămica unui băiețel superb, pe nume Aaron. Pe 16 septembrie, micuțul a împlinit un an de zile, iar Sensy s-a dat peste cap să-i organizeze fiului ei o petrecere fastuoasă cu prilejul tăierii moțului. 

Sensy și soțul ei, Valentin Nedelcu, și-au chemat rudele și prietenii la petrecere și au stat cu toții cu sufletul la gură să vadă ce obiecte o să aleagă fiul lor de pe tăviță. 

„Copil cuminte e ca aia cu babă tânără... E un copil plin de energie, e argintul viu. Dar, încă nu e vârsta ca să vorbim despre obrăznicii. A ales: parfum, ceas și bani! 

Nu mi-am dorit niciodată mai mulți copii. Mi-am dorit un singur copil, băiat, și e tot ce am nevoie și am visat vreodată”, a declarat Sensy, în exclusivitate pentru Click!

Micuțul Aaron, probleme de sănătate 

În ultimele zile, Sensy a avut ceva probleme de sănătate cu micuțul ei, care se luptă cu o alergie ce nu-i dă pace. 

„Are în continuare o alergie. Se pare că alergiile astea îi afectează și pe cei mici. Încă nu am depistat la ce e alergic, urmează să facem panelul de alergii. 

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am avut niciun fel de problemă decât o răceală mai gravă pe care am tratat-o cu o schemă clasică, fără antibiotic”, a mai spus Sensy, pentru Click!

Cunoscută influenceră Sensy s-a căsătorit religios, pe 20 mai 2023, cu alesul inimii ei, Valentin Nedelcu. Sensy a avut parte de o nuntă ca-n povești la Tulcea, cu peste 350 de invitați. La momentul nunții, mireasa era însărcinată în cinci luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Iulia Albu
image png
image png
image png
banner madalina manole png
image png
banner Monica Birladeanu
Banner Gogonele
image
actualitate.net
image
actualitate.net