Sensy și-a botezat fiul în weekend! Ce a putut să-i pună la urechi micuțului? „A dormit ca un îngeraș!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A fost plin de petreceri cu și pentru copiii în week-end! Bloggerița  Sensy, l-a creștinat pe micuțul ei Aaron, cu mari emoții. Bebelușul a avut o apariție de adevărat DJ la botez!

Sensy i-a pus căștile pe urechi bebelușului! „Aaron a dormit mai tot timpul” 

Bloggerița Sensy (33 de ani) și soțul ei, Valentin Nedelcu, au avut mari emoții în weekend. Mai bine de trei luni le-a luat să organizeze botezul micuțului Aaron, însă deranjul a meritat cu prisosință. 

Sensy a pus totul la punct până la cele mai mici detalii, dar tot a avut o cerință la adresa preotului de la Biserica Sfântul Spiridon, unde a fost creștinat micuțul. Sensy l-a rugat pe preot să nu scufunde în totalitate bebelușul în cristelniță, de teamă să nu se înece. Preotul, însă, nu a ascultat-o!

Pe deasupra, bloggerița a venit dotată de acasă și cu o pereche de căști colorate, care au avut darul să-l protejeze pe micuț de zgomotele și de muzica mult prea puternică. 

„A fost tare cumințel Aaron. A dormit mai tot timpul pentru că a avut căștile la urechi. Ca un îngeraș a fost, nu altceva! Mă felicit pentru alegerea făcută de a-i pune căștile la urechi! 

Nu am avut probleme cu el nici măcar atunci când l-a băgat preotul în cristelniță, pentru că lui îi place apa mult. E disperat după apă, să-i faci băiță non-stop, dacă s-ar putea. 

Mie mi-era frică să nu se înece, de aceea îl rugasem pe preot să-l atingă cu puțină apă pe creștetul capului, dar nu a fost cazul”, a povestit Sensy, în exclusivitate pentru Click!

Printre vedetele prezente la botez s-a numărat și Oana Roman, însoțită de fiica ei, Izabela, care nu mai vroia să plece acasă de la party. 

Meniu de fițe cu sushi bar și shot-uri 

Invitații au avut parte de un meniu special, din care nu au lipsit preparatele bazate pe fructe de mare și apreciatul tomahawk. Sensy a optat și pentru un cheese bar, un sushi bar, dar și un bar de shoturi. 

Bloggerița a povestit că a avut probleme la nașterea micuțului Aaron, în urmă cu patru luni. Sensy nu a putut să alăpteze din cauza unui tratament pe care medicii i l-au prescris pentru tensiune. 

„Nașterea naturală a căzut din start din cauza unor probleme pe care le-am avut cu tensiunea. S-a dovedit a fi o alegere bună cezariana, din partea doctorului, nu a mea. 

Pe masa de operație tensiunea a bubuit, a fost un moment critic! 38 săptămâni fix aveam, lichid inflamat, dar, din cauza tensiunii, copilul nu mai luase în greutate în ultimele două săptămâni…

Bebe e acum pe lapte antireflux, cu perna antireflux, hrănit vertical, râgâit 30 de minute. Nu regret, nu mă simt datoare și nici vinovată. Așa a fost să fie! 

Am aruncat sute de ml de lapte, dar nu vreau să-mi amintesc prima și ultima depresie, sper, din viața mea!”, a povestit Sensy chinul prin care a fost nevoită să treacă la nașterea bebelușului ei, pe rețelele de socializare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net