Sensy, botez cu sushi bar și shoturi pentru micuțul ei! Prin ce chinuri a trecut la naștere: „ A bubuit pe masa de operație”

#Exclusiv Click!

Bloggerița Sensy (33 de ani) este în focuri cu pregătirile pentru botezul băiețelului său, Aaron, în vârstă de 4 luni. A mers deja la degustări și a ales meniul. 

Botezul micuțului Aaron va avea loc pe 20 ianuarie, iar Sensy și soțul ei au mers și au făcut deja degustarea meniului, care va fi unul de fițe, exact ca la nuntă. 

Din meniul special ales la degustare nu puteau lipsi preparate bazate pe fructe de mare și apreciatul tomahawk. Sensy a optat și pentru un cheese bar, un sushi bar, dar și un bar de shoturi, perfect pentru o petrecere care va dura până în zori.

„Se vor servi trei feluri: aperitiv, pește și fel principal. Vom avea un Chesse bar, un Sushi bar, tort de shoturi și Candy bar tort, așa pentru toate gusturile. 

Am ales ca dată 20 ianuarie și vom avea aceeași nași ca la cununie, nu sunt persoane publice. 

Este o etapă dificilă, încă ne adaptăm statutului de proaspăt părinți. Tocmai pentru că zilnic facem slalom printre angajamentele mele și ale soțului și momentele prețioase petrecute cu Aaron, am decis să lăsăm organizarea pe seama specialiștilor. Am ales Jubile pentru că știam că suntem pe mâini bune” a declarat Sensy, pentru Click!

De ce nu a putut să alăpteze Sensy? „Pe masa de operație tensiunea a bubuit, a fost un moment critic!”

Bloggerița a povestit cu lux de amănunte prin ce chinuri a trecut după nașterea micuțului Aaron. Sensy nu a putut să alăpteze din cauza unui tratament pe care medicii i l-au prescris pentru tensiune. 

„Nașterea naturală a căzut din start din cauza unor probleme pe care le-am avut cu tensiunea. S-a dovedit a fi o alegere bună cezariana, din partea doctorului, nu a mea. 

Pe masa de operație tensiunea a bubuit, a fost un moment critic! 38 săptămâni fix aveam, lichid inflamat, dar, din cauza tensiunii, copilul nu mai luase în greutate în ultimele două săptămâni. 

Din cauza adrenalinei cred, tensiunea era foarte mare, așa ca s-a început pomparea de pastile în mine. La 12 noaptea, m-am trezit să merg la baie, dar nu am mai apucat să ajung, că am început să am bătăi, bâțăială de se mișca patul cu mine, se auzea cum bate în perete și-mi clănțăneau dinții de am crezut că se rup.

De abia operată, nu știam ce mă doare mai tare! Dimineața nu știa nimeni ce pățisem. Sunt două ipoteze: furia laptelui sau ovulul polygynax, luat oral și nu introdus”. 

„O zi mi-a luat să dau drumul la lapte cu urlete și mușcat în prosop”

„Toată lumea de la lactarium a venit să-mi spună să mă mulg că vine iar furia laptelui. A fost însă ceva rău…O zi mi-a luat să dau drumul la lapte, cu urlete și mușcat în prosop. 

După 3-4 zile, aveam lapte se dau și la alții, dar luam patru pastile de Dopegyt, așa că a trebuit să arunc tot laptele. Bebe a supt din biberon și după două săptămâni nu am mai reușit să-l obișnuiesc la sân.

Îi dădeam când formula, când lapte matern, dar regurgita, se arcuia în toate părțile, nu-i plăcea. Așa că am încetat să mă mai mulg brusc și în secunda doi mi s-a oprit laptele. 

De atunci bebe e pe lapte antireflux, cu perna antireflux, hrănit vertical, râgâit 30 de minute. Nu regret, nu mă simt datoare și nici vinovată. Așa a fost să fie! Am aruncat sute de ml de lapte, dar nu vreau să-mi amintesc prima și ultima depresie, sper, din viața mea!”, a povestit Sensy chinul prin care a fost nevoită să treacă la nașterea bebelușului ei, pe rețelele de socializare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net