Inna, show incendiar la deschiderea Grand Prix-ului de Formula 1 din Olanda. Artista a cântat alături de Kris Kross Amsterdam

Inna și-a surprins din nou fanii. La deschiderea Grand Prix-ului de Formula 1 din Olanda, artista a făcut un show de zile mari alături de trupa Kris Kross Amsterdam, interpretând celebra piesă care făcut furori în topurile muzicale globale: „Queen of My Castle”.

Inna, super colaborare cu trupa Kris Kross Amsterdam
Inna, super colaborare cu trupa Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam a colaborat din nou cu Inna, una dintre cele mai de succes artiste din România, pentru „Queen of My Castle”, un omagiu adus hitului din 1997 „King Of My Castle” al lui Wamdue Project, care a câștigat popularitate în întreaga lume cu remix-ul uptempo al lui Roy Malone. Artista a oferit un spectacol incendiar la deschiderea Grand Prix-ului de Formula 1 din Olanda, devenind astfel primul artist român care urcă pe scena prestigioasei curse.

Inna, primul artist român care urcă pe scena Formulei 1

„Queen of My Castle” domină topurile din țări precum Olanda (#6), Lituania, Bulgaria, Cehia, Letonia, Croația, Turcia, Slovacia și Serbia. Totodată, la ediția din acest an, piesa a fost imnul oficial al festivalului Neversea, clasat pe locul 23 în lume, unde românca a interpretat-o, bineînțeles, tot alături de Kris Kross Amsterdam.

„Queen of My Castle”, imnul oficial al festivalului Neversea

Inna are o carieră internațională impresionantă, cu peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 7 milioane de abonați pe YouTube și peste 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify, un record pentru un artist român. Recent, cântăreața a obținut în Franța discul de platină, pentru colaborarea cu R3HAB și Sash! pentru piesa „Rock My Body”, care a înregistrat un record de peste 30 de milioane de stream-uri.

Urmează să cânte la Festivalul Lovestream din Bratislava

Totodată, anul acesta, românca a făcut show-uri incendiare pe scenele celor mai mari festivaluri internaționale, inclusiv Tecate Pa'l Norte și Tecate Emblema din Mexic, unde a cântat alături de rtiști de renume precum Imagine Dragons, Thirty Seconds to Mars, Placebo, Anitta, Calvin Harris, și Sam Smith. De asemenea, a urcat pe scena UNTOLD Dubai și urmează să cânte la Festivalul Lovestream din Bratislava, împărțind scena cu nume mari ca 50 Cent, Rita Ora, și Tiesto.

De curând, Inna a lansat un nou album în spaniolă compus integral de artistă „El Pasado”, dar și cel de-al patrulea album rezultat în urma Dance Queen’s House – „Everything or Nothing”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
banner Monica Anghel
fiica virgil iantu foto facebook
chad mcqueen jpg
Florin Grozea 2013
image
actualitate.net
image
actualitate.net