Cerințele celebrului rapper 50 Cent pentru a doua ediție „Summer in the City”. Ce nu trebuie să lipsească din apartamentul în care va fi cazat

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Celebrul 50 Cent vine la București pentru a susține un super recital la cea de-a doua ediție „Summer in the City”, dedicată hip hop-ului. A început deja numărătoarea inversă.

Concertul va avea loc pe 18 august la Romaero, București, și se anunță a fi unul incendiar. Fanii vor avea ocazia de a-l vedea live pe 50 Cent, interpretând hituri celebre precum „In Da Club”, „Candy Shop” și „Just a Lil Bit” alături de zeci de dansatori și invitați surpriză care vor amplifica spectacolul și vor oferi faniilor hip hop-ului o experiență de neuitat.

50 Cent este așteptat cu nerăbdare în România de către fanii săi. Acesta va veni la București cu un staff de 6 persoane și a dorit să fie cazat într-o camera standard VIP,  de tip apartament. Camera ar trebui să aibă mochetă dacă podeaua nu este de bună calitate. Pentru un artist de talia lui, 50 Cent a avut mai multe cerințe pe parcursul șederii sale la București pentru concertul de la „Summer in the City”.

Apartamentul în care va fi cazat trebuie să aibă două canapele, două fotolii duble, plus încă o altă cerință obligatorie, o canapea cu trei locuri. Din apartament nu trebuie să lipsească, de asemenea, 7 scaune, 5 mese auxiliare laterale, o față de masă, de preferabil de culoare neagră, o oglindă înaltă, o oglindă de perete, un frigider, un suport pentru haine, două covoare curate și asortate, trei coșuri de gunoi de dimensiuni medii, dar și plante de palmier și plante mixte.

Mâncarea trebuie pregătită cu 15 minute înainte de sosirea artistului

În ceea ce privește mâncarea, organizatorii trebuie să îl aștepte pe 50 Cent cu tacâmuri de argint și farfurii din porțelan.

Artistul a cerut să fie servit cu macaroane cu brânză, crispy strips, aripi de pui BBQ, friptură foarte bine făcută, cheeseburgeri cu felii de castraveți murați, salată Caesar cu piept de pui feliat. Cât despre fructe, celebrul rapper a cerut boluri cu 3 banane și 8 mandarine, 6 lămâi tăiate în jumătăți și o cutie de afine. În privința băuturilor, artistul va fi tratat cu energizante, sucuri acidulate, suc de mere și de portocale,  12 sticle cu apă cu vitamine, două borcane de miere organică lichidă și multe ceaiuri asortate.

Deschidere explozivă cu Puya, Grasu XXL, Nicole Cherry și Oscar

În deschiderea concertului lui 50 Cent, vor urca pe scenă Puya, Grasu XXL, Nicole Cherry și Oscar. Aceștia vor aduce vibe-ul autentic al hip hop-ului românesc și vor pregăti atmosfera pentru un show memorabil. Repertoriul lor va include hituri care au marcat carierele acestor artiști și au definit peisajul muzical urban din România.

Anul acesta, „Summer in the City” va fi o adevărată sărbătoare a hip hop-ului. Pe scenă va urca 50 Cent, unul dintre cei mai mari hip hoperi din lume, alături de cei mai buni hip hoperi români. Este impresionant și emoționant să vedem cum hip hop-ul românesc cântă pe aceeași scenă cu un nume greu al genului. Ne așteptăm la un spectacol incendiar, plin de energie și momente memorabile, care va rămâne mult timp în inimile fanilor!”, a declarat organizatorul festivalului.

50 Cent, Superstar al Rap-ului multor generații

50 Cent, un artist emblematic care a influențat generații, își va aduce hiturile faimoase în fața publicului bucureștean. Cu un succes global constant și turnee sold-out în întreaga lume, 50 Cent rămâne un lider incontestabil în industria muzicală, cu un impact semnificativ asupra rap-ului contemporan.

Cât costă biletele la „Summer in the City

Biletele pentru „Summer in the City” sunt deja disponibile pentru achiziție, iar prețurile sunt următoarele: la categoria Diamond Circle: 550 lei, pentru Golden Circle biletul este de  460 lei, la General Access costă  340 lei, iar biletele Early Bird: 260 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net