Robbie Williams a făcut spectacol la București: „Este o seară de terapie pentru mine”

Binecunoscutul artist Robbie Williams a fost vedeta care a încheiat, sâmbătă, festivalul bucureştean Summer in the City, care a avut loc la Romexpo, şi care i-a avut pe afiş şi pe Jason Derulo, Editors, DJ Orkun, Calum Scott, Eva Timush sau Abby Roberts.

Robbie a cântat şi a dialogat cu fanii timp de două ore. FOTOGRAFII: StirileProTV.ro/ Facebook
Robbie a cântat şi a dialogat cu fanii timp de două ore. FOTOGRAFII: StirileProTV.ro/ Facebook

20.000 de oameni au asistat la concertul de două ore al lui Robbie Williams, care a decis să alterneze piesele cu monologuri despre propia viaţă. De altfel, a fost un concert atipic, un fel de incursiune prin viaţa şi cariera de 33 de ani a artistului, povestită chiar de el. „Vom porni într-o călătorie împreună, în această seară. 33 de ani de odisee muzicală!”, a anunţat Robbie Williams în debut.

El a cântat cele mai mari succese ale sale, dar a reamintit şi momentele mai mai puţin plăcute, după cum a informat news.ro. Astfel, fanii s-au putut delecta cu hituri precum „Let Me Entertain You”, cea care a şi dat startul recitalului, „She’s The One”, „I Love My Life”, „Supreme”, „Feel”, „Rock DJ” sau „Angels”, dar au putut asista şi la mărturii în premieră ale cântăreţului. Iată câteva dintre mărturisirile făcute de artist, care de la început a spus că va urma o „seară de terapie pentru mine şi de distracţie pentru voi!”

A amintit şi despre istoria României

„O să-ţi fac puţină educaţie despre mine şi despre ultimii 33 de ani. O să te duc înapoi în anii ’90. Anul era 1990. Zidul Berlinului tocmai căzuse, Nelson Mandela făcea primii paşi în libertate, ca urmare a Revoluţiei române, România avea primele alegeri libere din 1937. A fost un lucru măreţ, nu-i aşa? Printre cele mai importante momente care se conturau, cinci tineri băieţi din Manchester formau o trupă şi schimbau peisajul muzical pentru totdeauna. Era Take That. Primul videoclip pe care l-am înregistrat a fost «Do What You Like». Este un videoclip special”, a povestit Robbie Williams.

El a continuat cu poveşti din acea perioadă: „Credeau că sunt enervant, leneş, mă făceau să fiu trist. Pe deasupra, Gary Barlow cânta toate cântecele şi mă gândeam: când va veni şansa mea?. «Dacă mai încalci o regulă, Robbie, te dăm afară din trupă», mi-au strigat. Şi într-o zi, după al treilea album, am realizat că nu mai puteau să mă concedieze şi am decis să încalc toate regulile. Am fost la Glastonbury. Când m-am întors nu am mai putut vorbi cu ei şi nici ei cu mine”, a recunoscut el pe scenă.

20.000 de spectatori au asistat la concert
20.000 de spectatori au asistat la concert

Mărturisirile au continuat cu dezvăluirile despre perioada zbuciumată a vieţii, când trăia cu alcool şi droguri şi a recunoscut că fără soţia sa, pe care a cunoscut-o acum 23 de ani, cu siguranţă nu ar mai fi fost în viaţă.

„Sunt foarte recunoscător că m-aţi protejat atunci când nici nu ştiaţi că mă protejaţi. Domnul să vă binecuvânteze!”, a mai spus Robbie, în uralele celor 20.000 de fani care au devenit, pentru două ore, prieteni apropiaţi cu starul britanic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net