Cum arată și ce vârstă are soția lui Robbie Williams. S-a măritat cu el ca să-i salveze viaţa

Ultima actualizare:

Ayda Field, soția lui Robbie Williams, pare să fie un înger coborât pe pământ. Artistul spune că dacă nu o cunoștea, acum nu mai era în viață.

Robbie Williams și Ayda s-au căsătorit în 2010
Robbie Williams și Ayda s-au căsătorit în 2010

Până să o cunoască pe Ayda, Robbie Williams nu mai intrase vreodată într-un supermarket. Ea l-a scăpat de dependenţa de droguri şi i-a schimbat viaţa dominată de haos.

Deși știa bine în ce se bagă, Ayda nu a renunțat. Dincolo de dragoste, intuiţia ei a funcţionat perfect. Când a acceptat să fie soţia lui Robbie Williams a ştiut că viaţa cu un star nu va fi deloc ușoară.

Ayda I-a salvat viața lui Robbie Williams

Dar, totodată a știut că Robbie Wiliams avea mare nevoie de ajutor. Nu doar că l-a ajutat, a făcut mai mult: i-a salvat viaţa. L-a scăpat de haos şi a făcut ordine.

Sunt căsătoriți de 13 ani, ea reușind să trezează din „morți” un Robbie Williams care părea a fi pierdut cu totdeauna. E greu cu el, niciodată nu va fi un tip normal. Chiar el recunoaşte: „Dacă mă laşi singur, sunt în stare să stric tot”. 

A trecut prin două tratamente de dezintoxicare, crede în extratereştri (e convins că a văzut câţiva), suferă de agorafobie, anxietate, depresie, este dependent de mâncare, e somnambul și așa mai departe. E un tip tare complicat, cu multe chichiţe, ca mulţi oameni.

Ayda sau momentul în care viața i-a mai dat o șansă lui Robbie Williams

Robbie Williams, alături de Ayda / foto: Getty
Robbie Williams, alături de Ayda / foto: Getty

Norocul lui a apărut atunci când a cunoscut-o pe Ayda. Atunci, Robbie Williams era o epavă. Acum, nu mai consumă droguri și este, cine ar fi crezut, un familist convins.

Ayda este o actriţă şi model de origine turco-americană cu câteva apariţii episodice în televiziune şi nu s-a remarcat vreodată în domeniul muzical.

Este e născută la Los Angeles, iar mama sa, Gwen, este producătoare de film. A fost colegă de clasă cu actorul Jake Gyllenhaal. După ce a studiat Dreptul şi contabilitatea.

Ayda a început să lucreze în acest domeniu, dar când l-a cunoscut pe Robbie a lăsat totul şi a intrat în lumea lui. I-a devenit nu doar soţie, ci şi mâna sa dreaptă, şi şi-a făcut legături importante.

Este foarte bună prietenă cu boss-ul show-urilor de talente, Simon Cowell, şi cu iubita acestuia, Lauren, şi chiar i-a împrietenit pe fiul acestuia, Eric (4 ani) cu fetiţa ei, Teddy (cinci ani). Mai mult, Ayda Field e bună prietenă cu Adele, cu care a făcut cunoştinţă prin intermediul lui Robbie. Aşadar, nu pleacă chiar de la zero.

Robbie Wiliams, vedetă de la 16 ani

Robbie Williams avea să devină celebru, odată cu fenomenul Take That, la doar 16 ani: „Singurul lucru care conta pentru mine era că aveam un Porsche Carrera alb, că puteam să le cumpăr adidaşi noi prietenilor mei şi că eram pe primul loc în topuri.

Dar pentru mama era un iad. Riscam tot timpul să fim jefuiţi. Am dormit cu un pistol şi un ciocan sub pernă. Mama a tras perdelele în 1991 şi nu a mai umblat la ele până în 1995. Era nefericită, ceea ce m-a făcut şi pe mine nefericit”, povesteşte starul, citat de Daily Mail. 

Robbie Wiliams nu a fost cu adevărat vreodată fericit. Când au început problemele lui cu managerul Nigel Martin-Smith care îi tot băga în cap că e prea gras şi că n-o să mai poată dansa pe scenă. „Simţeam că eram o problemă... aşa au fost anii în care eu mă formam”, îşi aminteşte el.

După ce a plecat din Take That, în 1995, timp de doi ani am băut și s-a drogat încontinuu. Când s-a trezit, l-a dat în judecată pe Martin-Smith, acuzându-l că l-a scos din trupă.

Cu o zi înainte de înfăţişare, starul a renunţat la proces şi i-a achitat fostului manager 150.000 de lire. Apoi acesta l-a dat în judecată pe Robbie. Martin-Smith a câştigat, el a făcut apel şi a pierdut din nou. Cu totul, s-a dus cam un milion de euro.

Capacitatea lui Robbie de a se autodistruge era nelimitată şi a afectat şi contractul cu casa EMI. Nemulţumit de impactul albumului "Rudebox" din 2006, Robbie Williams a intrat într-o spirală devastatoare.

„Mi-am distrus liniştea psihică cu turneul ăla din 2006; mi-am pierdut încrederea şi mi-au trebuit ani la rând ca să-mi revin. Atunci credeam că nu mai sunt în stare de nimic, că s-a stins scânteia, ingredientul secret care mă făcea un star pop mă părăsise şi fără el eu ce mai eram? Aşa am intrat în cei mai sălbatici ani ai mei”, mărturiseşte el.

Mai multe lucruri despre Ayda

Ea a dezvoltat dragostea pentru actorie la o vârstă mai fragedă și a fost consecventă de-a lungul carierei sale, urcând în rânduri pentru a deveni una dintre cele mai căutate actrițe.

Field a devenit cunoscut pentru prima dată în telenovela NBC Days of Our Lives, dar ulterior s-a specializat în roluri de comedie.

A fost obișnuită la Blue Collar TV, a jucat invitată în sitcom-ul Eve și a apărut ca Jeannie Whatley la Studio 60 de la NBC pe Sunset Strip.

În sitcomul Fox „Back To You”, ea a jucat-o pe Montana Diaz Herrera și a continuat să apară în zece episoade din Sezonul 1.

Concertul lui Robbie Williams din București are loc sâmbătă, 19 august

  Robbie Williams şi Jason Derulo vor fi prezenţi la prima ediţie a festivalului Summer in the City care va avea loc pe 18 şi 19 august, în Parcarea A de la Romexpo.

Alături de cei doi headlineri pe scena festivalului vor mai urca Nicole Cherry, Eva Timush, Dj Orcun&Aksak B2B - pe 18 august şi Editors, Calum Scott şi Abby Roberts - pe 19 august.Pe 19 august românii vor avea ocazia să îl revadă pe marele entertainer al momentului, Robbie Williams, aflat în mare formă după un turneu european excepţional, informează D&D East Entertainment.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net