Schimbare de ultim moment pentru concertul lui Robbie Williams. Locul va fi altul

Ultima actualizare:

Încă o schimbare intervine în concertul lui Robbie Williams. După ce a fost mutat din luna iunie în luna august, iar Sam Smith a ieșit de pe afiș, festivalul Summer in the City vine cu o nouă modificare. Festivalul Summer in the City, la care capete de afiş sunt Robbie Williams şi Jason Derulo, va avea loc pe 18 şi 19 august la Romexpo şi nu în Piaţa Constituţiei, aşa cum a fost anunţat iniţial, potrivit unei informări pe Facebook a D&D Entertainment şi Marcel Avram.

robbie williams

Scena pentru concertele de vineri şi sâmbătă a început deja să fie construită la Romexpo.

A doua schimbare în concertul lui Robbie Williams

Iniţial, festivalul a fost anunţat pentru 3 şi 4 iunie. Programul a fost însă schimbat, după ce Sam Smith a anulat, în luna mai, concertul de la Bucureşti.

„Festivalul Summer in The City va merge mai departe cu un excepțional concert Robbie Williams care va susține un show complet cu o producție unică, ce face parte din cadrul turneului internațional de promovare al albumului XXV. Alături de el vor urca pe scenă LP, Calum Scott, Abby Roberts, The Editors, dar și artiști români, precum Nicole Cherry și mulți alții ce vor fi anunțați pe parcursul următoarelor săptămâni de dinaintea festivalului urban”, au anunțat atunci organizatorii festivalului Summer in the City.

Concertele evenimentului au fost reprogramate pentru zilele de 18 şi 19 august.

Între timp, compozitoarea și cântăreața Laura Pergolizzi, cunoscută de aproape 20 de ani publicului internaţional sub numele de scenă LP, a anulat şi ea show-ul din Capitală.

Între artiştii pe care publicul îi va vedea în acest weekend se află: Editors, Calum Scott, Abby Roberts, Nicole Cherry.

Andreea Esca îi cheamă pe români la concertul cu Robbie Williams 

Andreea Esca se pregătește de concertul lui Robbie Williams și își îndeamnă fanii de pe facebook să nu rateze evenimentul cu acest „băiat cool de 50 de ani”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net