Internauții s-au „bătut” în rime, după ce Flick a publicat o poezie pe rețele de socializare „Mesaj pentru femei”

Flick Domnul Rimă a dat startul unei bătălii în poezii pe rețelele de socializare. Andrei Sebastian Filcea a scris o poezie adresată femeilor și, deși multe l-au criticat aspru, altele au ținut să îi răspundă tot în versuri, care mai de care mai haioase.

Flick Domnul Rimă a dat startul unei bătălii în poezii / foto: Facebook
Flick Domnul Rimă a dat startul unei bătălii în poezii / foto: Facebook

Andrei Sebastian Filcea, cunoscut publicului ca Flick Domnul Rimă, a publicat recent o poezie pe pagina sa personală de Facebook. Printre versuri, el le îndeamnă pe femei să gătească mai des. Cu toate că poezia a generat o serie de reacții negative din partea unor internauți, unele femei i-au dat replică... tot în rime!

Doamnelor, să mai gătiți!/ Și nu doar cartofi prăjiți,/ Sau pe fugă două ochiuri;/ Încercați ciorbă pe-alocuri,/ La cuptor în sos fripturi/ Ca soțul să se mențină/ Mai mereu cu burta plină./ Dacă des nu se hrănește/ El începe și slăbește/ Până când cad frumușel/ Pantalonii de pe el/ Iar partea periculoasă:/ Nu-i cad de pe el acasă”, este poezia publicată de Flick - Domnul Rimă, pe pagina sa personală de Facebook. 

Ulterior, deși a creat câteva controverse în rândul fanilor cu versurile scrise, cum am spus, unii internauți s-au amuzat și au ținut să îi răspundă, la rândul lor, cu o poezie.

„Domnule Flick, eu nu gătesc./ Nu că nu știu, dar că nu vreau”

Să pună mâna pe linguri/ Să își facă ciorbă singuri./ Prăjituri, tort sau sarmale/ Poa’ să-și facă fiecare./ Pofta de fripturi în sos/ Se mai pune-n cui frumos./ Femeia are și ea serviciu/ N-a primit timp din oficiu./ Doamnele nu sunt cantină/ Și nici n-au ele vreo vină/ Că bărbații-s mari campioni/ La nepus curea la pantaloni”, a fost răspunsul unei doamne.

Domnule Flick, eu nu gătesc./ Nu că nu știu, dar că nu vreau./ Bărbatul nu mi l-am ales/ Ca servitoare să îi stau./ Mai bine să gătească el,/ Iar eu cu țigărica-n mână,/ Poate și un pahar de vin/ Măcar o dat' la săptămână./ In rest, am treabă multă-n casă:/ Unghii, gene, păr vopsit,/ Iar pe când apare seara.../ Poate să-și dea jos cureaua.../ Pregatită-s și de iubit”, a scris altă internaută.

Doamnelor, la treabă iar,/ Nu doar ouă pe pahar,/ Nu cartofi așa, degeaba,/ Faceți ciorbe, hai la treabă!/ Plăcinte, fripturi, sarmale,/ Și deserturi sofisticate./ Soțul să rămână plin,/ Cu burta mare, nu puțin!/ Că de nu-i dai tu mâncare,/ Slăbește iar fără-ncetare,/ Până când, pe negândite,/ Îi cad hainele-mpărțite!/ Și mai grav, ce să mai zic,/ Să nu cadă... pe-un alt plic!”, a răspuns o altă femeie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Elena Merisoreanu
Oana Roman, Marius Elisei și fiica lor, Isabela Sursa: Instagram
cub ginghina png
Banner Liceenii
Banner Theo Rose nunta
alin oprea medana larisa uta jpg
angela similea dan spataru mirabela dauer  jpg
02 sebastian stan rol donald trump foto page six jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net