Întrecere pe covorul roșu! Ce ținute au ales vedetele la ultimul eveniment monden

Ultima actualizare:

Sezonul de petreceri a început, iar vedetele autohtone se întrec la evenimentele mondene, mai ceva ca pe covorul roșu.

colaj1 png

Elegante, atent aranjate și frumos accesorizate, așa se prezintă vedetele noaste la party-urile organizate pentru ele. Se vede cu ochiul liber că au dus lipsă perioada trecută de socializare și sunt dornice să fie privite și admirate.

Citește și: Ce eforturi face Valentina Pelinel pentru a-și menține silueta! «Mă chinui»

Recent, a avut loc Unica Urban Party, iar reporterii Click!, ce nu lipsesc de la niciun eveniment monden, au fost la petrecere și au urmărit atent divele ce s-au perindat, mândre, prin fața camerelor de filmat. Am vrut să vedem ținutele alese de acestea și ne-am simțit mai ceva ca la Oscar. Iată cum ce au ales să poarte vedetele autohtone!

Vedetele s-au întrecut în ținute pe covorul roșu

Bella Santiago, fosta colegă de platou a lui Teo, ce a făcut parte câteva luni din echipa Kanal D, a ales să poarte o rochie scurtă, prinsă la baza gâtului, accesorizată cu o pereche de sandale strălucitoare, ce se asortau extrem de bine. Aceasta a fost în centrul atenției, ba chiar a fost comparată cu o păpușă.

image

Giulia Nahmany a captat atenția tuturor cu o rochie stilul ce îl purta Marilyn Monroe. Aceasta a avut o rochie roz, cu umerii goi și o geantă de aceeași culoare. Giulia a fost machiată discret și coafată atent.

image

O altă vedetă ce a fost prezentă la eveniment a fost Oana Roman, care a purtat o rochie roșie, lungă, asortată cu sandalele. Aceasta a ales să accesorizeze ținuta cu o pereche de cercei arginții, în aceeași nuanță cu poșeta.

image

Andreea Bănică, nelipsită de la petrecerile mondene, și-a făcut apariția și aici. Odată intrată în local, toate privirile au fost ațintite asupra ei. Cântăreața a ales să poarte o ținută colorată, cu un decolteu generos. Vedeta s-a coafat impecabil și accesorizat interesant.

image

Natalia Mateuț a ales să poarte, la petrecerea mondenă, o ținută albă, cu umerii goi și o pereche de pantofi cu toc. Aceasta a avut grijă să se coafeze și să se machieze corespunzător.

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net