Ioniță de la Clejani nu mai este socru mic vara aceasta: „Aș vrea să amân nunta!”

#Exclusiv Click!

Ramona de la Clejani (32 de ani), fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, vrea să amâne nunta cu iubitul său, Ady Paris. Contactată de Click!, artista de muzică de petrecere, ne-a mărturisit că problemele de sănătate cu care mama sa se confruntă, în ultima perioadă, au pus-o serios pe gânduri,  luând în calcul chiar să amâne nunta, pe care și-o doresc amândoi, cât mai repede posibil.

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani trăiește o frumoasă poveste de iubire, de aproape un an, cu acordeonistul Ady Paris. Relația lor amoroasă a fost încercată de multe ori de destin, însă, în ciuda problemelor care au apărut pe parcurs, cei doi au rezistat împreună și vor ca în viitorul apropiat să își oficializeze relația. Însă, lucrurile s-au schimbat radical - neașteptat, în ultima perioadă, asta după ce au anunțat că și-au găsit și nași de cununie și vor o nuntă ca în povești. Motivul principal ar fi problemele de sănătate pe care mama cântăreței le are.

Ramona de la Clejani: „Zici că am farmece făcute”

„Nu știu ce să zic de nuntă. Trec printr-o perioadă destul de închisă sufletește cu mama mea. Se simte foarte rău. Am fost la spital și am descoperit ce are și nu mai îmi arde de nimic. Viața asta este tare ciudată. În schimb, chiar și așa, îl văd pe Paris, că tot vorbește de eveniment cu prietenii noștri și cu nașii noștri. Îl văd foarte implicat și responsabil în ceea ce privește dorința lui de a face nunta aceasta, în luna august, a acestui an. El știe că sunt supărată cu mama și vrea să nu mă simt singură.

Eu aș vrea să amân nunta, dar el nu vrea lucrul ăsta. Acum ce o vrea Dumnezeu, aia o să fie cu noi doi. Eu îmi doresc să fie totul ca la carte, dar de multe ori nu e totul după cum vrem noi. Dacă mama o să se facă bine în perioada următoare, mă fac mireasă, dacă nu, am să amân nunta. Nu pot să fiu o mireasă tristă. Trăiesc cu impresia că doar la mine vin lucrurile acestea, zici că am farmece făcute. A zis logodnicul meu, Paris, să schimbăm casa, că de asta sunt mereu așa nefericită”, a spus, Ramona Manole, pentru Click!

Click! spune

Ramona Manole a avut o copilărie tare grea. Lipsa banilor și a bunurilor materiale au determinat-o pe brunetă, în urmă cu câțiva ani, să meargă pe străzile din Anglia să cânte la acordeon, pentru a strânge un ban cinstit, mai ales că ea își crește cele trei fetițe pe care le are, singură. Însă, după atâtea lacrimi și suspine, acum Ramona zâmbește pentru că în prezent are o carieră muzicală de succes, care crește de la o zi la alta, deoarece lumea o cheamă din ce în ce mai mult la cântări, să facă atmosferă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net