Irina Fodor și soțul său, Răzvan, au fost prădați de hoți: „Cineva mi-a furat...”

Ultima actualizare:

Atunci când nu sunt ocupați cu proiectele profesionale, Irina și Răzvan Fodor își găsesc momente de relaxare în vacanțe, unde își creează amintiri prețioase. Totuși, una dintre escapadele lor pe litoralul românesc, în Vama Veche, nu s-a încheiat la fel de plăcut. Cei doi au fost prădați de hoți chiar în timp ce dormeau pe plajă.

Irina și Răzvan Fodor. Foto: arhiva.
Irina și Răzvan Fodor. Foto: arhiva.

Ce au pățit într-o vacanță 

Într-o vacanță la începutul relației lor, Irina și Răzvan au decis să plece cu o zi înainte de check-in-ul programat și să se bucure de o noapte sub cerul liber, pe plajă. După o noapte plină de distracție, aceștia au adormit în nisip, însă dimineața le-a rezervat o surpriză neplăcută: telefonul Irinei a dispărut.

Am plecat cu o zi mai devreme, ne-am distrat și am zis că dormim puțin pe plajă până a doua zi. Cineva mi-a furat telefonul. Aveam acolo poze de la începutul relației noastre, poze care ne erau foarte dragi”, a povestit Irina, citată de Adevărul. 

Chiar dacă au încercat să vadă partea amuzantă a întâmplării, pierderea telefonului, cu toate amintirile prețioase din el, a rămas un moment marcant din acea vacanță.

O poveste de dragoste care a trecut testul timpului

Irina și Răzvan Fodor sunt împreună de peste 14 ani și au o fiică adolescentă. Povestea lor de dragoste a început într-un mod inedit, atunci când Irina, pe atunci studentă la Jurnalism, făcea figurație specială în Buftea, iar Răzvan, deja o vedetă consacrată, a remarcat-o.

Când am văzut-o pentru prima dată, mi-a căzut capul. Am terminat ziua de filmare și i-am propus să o duc acasă, dar ea mi-a spus NU,” își amintește Răzvan. În ciuda respingerii inițiale, nu a renunțat și a reușit să o cucerească cu farmecul său.

După ce s-au reîntâlnit și au petrecut mai mult timp împreună, Răzvan a realizat că Irina era femeia alături de care dorea să își petreacă viața. „Am văzut că are un umor gros și o minte sclipitoare. Am luat-o cu mine într-o vacanță în India și acolo mi-am dat seama că ea trebuie să fie soția mea”, a povestit el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Cristina Spătar
lucian mindruta jurnalist foto captura video
Banner Petrișor Tănase
banner codin maticiuc png
Banner Dan Spătaru
Dan Spataru jpg
image png
banner andreea raicu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net