Irina Fodor, surpriză de proporții cu ocazia zilei sale de naștere. Ce mare sportivă i-a fost alături la împlinirea vârstei de 36 de ani: „Recunoscătoare până la cer”

Ultima actualizare:

Irina Fodor a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani, iar alături de ea, la petrecerea aniversară au fost atât cei dragi, cât și alte celebrități neașteptate. Se pare că Nadia Comăneci i-a făcut o surpriză prezentatoarei și a venit la ziua sa de naștere.

Irina Fodor
Irina Fodor

Nadia Comăneci a fost prezentă la ziua de naștere a Irinei Fodor

Irina Fodor a fost plăcut impresionată de prezența Nadiei Comăneci la petrecerea de ziua ei de naștere. Prezentatoarea TV s-a fotografiat alături de fosta gimnastă și a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Așa surpriză minunată? Nu există ce emoție am simțit! Recunoscătoare până la cer!!!”, a scris Irina Fodor în descrierea imaginii, publicate pe Instagram.

Irina Fodor alături de Nadia Comăneci / Foto: Instagram
Irina Fodor alături de Nadia Comăneci / Foto: Instagram

Gazda emisiunii Asia Express a fost extrem de entuziasmată de tortul aniversar și le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături la împlinirea celor 36 de ani.

Ce mesaj i-a transmis Răzvan Fodor

Irina și Răzvan Fodor / Foto: Instagram
Irina și Răzvan Fodor / Foto: Instagram

Răzvan Fodor, partenerul vedetei i-a transmis acesteia un mesaj care a stârnit sute de reacții în mediul online. Actorul i-a dezvăluit cât de multe o iubește și a publicat și o fotografie în care apare alături de aleasa inimii lui.

„Din 36 de ani împliniți azi, de 16 ani o iubesc fǎrǎ întrerupere. La mulți ani, franțuzoaica mea! #amea”, a scris Răzvan Fodor.

Mai mult, Irina Fodor a primit o întreagă serie de urări atât din partea rudelor, cât și din partea prietenilor, fanilor și colegilor.

„Pur și simplu ne iubim”

Irina Fodor a dezvăluit recent, care este secretul unei căsnicii fericite. Prezentatoarea a subliniat faptul că iubirea este cheia unei relații împlinite, fericite și lipsite de conflicte.

„Dacă aș avea o soluție sigură pentru o căsnicie fericită, aș împărtăși-o cu drag și fără costuri ascunse. (zâmbește) Nu cred că deține cineva adevărul absolut când vine vorba despre relații, e vorba despre compatibilitate, chimie, toleranță, dorința de a avea alături un partener în tot și în toate, valorile despre familie, comunicare, simțul umorului… sunt multe la mijloc. Nu vreau să sune arogant, dar pur și simplu ne iubim, cred că de asta merge totul bine în căsnicia noastră”, a mărturisit vedeta, potrivit Viva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
nunta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net