Cele 3 alimente pe care Nadia Comăneci le-a exclus difinitiv din dietă. Ce băuturi alcoolice consumă și cum se menține în formă

Ultima actualizare:

Nadia Comăneci se menține într-o formă fizică remarcabilă, chiar și la aproape 63 de ani, demonstrând că disciplina și echilibrul în stilul de viață sunt esențiale pentru sănătate.

Cele 3 alimente pe care Nada Comăneci le-a exclus difinitiv din dietă
Cele 3 alimente pe care Nada Comăneci le-a exclus difinitiv din dietă

Supranumită „Zeița de la Montreal” după ce a devenit prima gimnastă din istorie care a obținut nota perfectă de 10 la Jocurile Olimpice din 1976, Nadia a vorbit recent despre rutina ei zilnică și modul în care își păstrează vitalitatea. Ea a subliniat că sportul și alimentația sănătoasă sunt priorități constante în viața sa.

„Fac mișcare zilnic, timp de 30-40 de minute. Chiar și atunci când călătoresc, nu renunț la acest obicei. Încerc mereu să aleg hoteluri care să dispună de săli de sport, dar dacă nu găsesc astfel de facilități, improvizez exerciții în camera de hotel. În plus, sunt atentă la alimentație și încerc să fac alegeri inteligente, cât mai sănătoase”, a declarat Nadia Comăneci pentru Fanatik.

Ce mănâncă Nadia Comăneci într-o zi

Ea a detaliat și obiceiurile sale alimentare, explicând cât de important este micul dejun în rutina sa zilnică:

„Dimineața, prefer un iaurt, un ou fiert și toast cu o feliuță de șuncă de curcan. Nu lipsesc nici sucul de portocale și cafeaua. Pentru cină aleg pește, salate și avocado, iar de-a lungul zilei consum multe fructe”.

Sportiva legendară, care va împlini 63 de ani pe 12 noiembrie, a menționat că berea face parte din meniul său ocazional, fiind consumată în timpul cinei.

Pe lângă preferințele sale alimentare, Nadia a dezvăluit și câteva reguli stricte pe care le urmează, evitând anumite alimente.

„Nu consum deserturi, dar în schimb beau una-două beri la cină. Ca gustare la prânz aleg un snack și o bucățică mică de ciocolată, aproape în fiecare zi. Totodată, am eliminat complet cartofii prăjiți și pastele din dieta mea”, a încheiat Nadia Comăneci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net