Nadia Comăneci, în doliu: „Ai fost un bărbat minunat și iubitor”

Nadia Comăneci, fosta mare gimnastă și una dintre cele mai respectate figuri ale sportului mondial, este în doliu după pierderea socrului său, Harold Conner, care s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani. Mesajul emoționant al Nadiei Comăneci, postat pe rețelele de socializare, reflectă profunditatea durerii sale și respectul pe care îl avea pentru socrul său. „Odihnește-te în pace, Harold Conner! Ai fost un bărbat minunat și iubitor. Te iubim!” a fost mesajul transmis de fosta campioană olimpică.

Nadia Comăneci. Foto: arhiva personală.
Nadia Comăneci. Foto: arhiva personală.

Cine a fost Harold Conner

Harold Conner a avut o viață remarcabilă, caracterizată prin realizări academice și profesionale impresionante. Originar din Webb City, Missouri, Conner a urmat studii superioare la Joplin Junior College și la Universitatea din Kansas, obținând diplome de asociat, licență și masterat. În 1991, a obținut o diplomă suplimentară de master de la Universitatea din Oklahoma.

Cariera sa a fost marcată de contribuții semnificative în domeniul ingineriei structurale. După doi ani de muncă în California la American Aviation, Harold a acceptat un post la Portland Cement Association din Chicago, unde a petrecut 22 de ani contribuind la cercetare, management și tehnologia informației. Specializat în beton structural și impactul structural al dezastrelor, expertiza sa a fost solicitată la nivel mondial, inclusiv la Ground Zero după atacurile din 11 septembrie 2001.

În 1980, Harold a început să predea Știința construcțiilor la Universitatea din Oklahoma, devenind director al diviziei respective în 1983. Sub conducerea sa, programul a fost acreditat inițial și a crescut semnificativ. Harold a fost un susținător puternic al implicării industriei în educația în domeniul construcțiilor și a înființat o bursă pentru cel mai performant stagiar de la CNS în 1999.

Relația acestuia cu Nadia Comăneci

Harold Conner a fost tatăl a trei băieți, Bruce, Bart și Michael, toți excelând în sport. Bart Conner, în special, este cunoscut pentru realizările sale în gimnastică, având două medalii olimpice de aur la palmares. Nadia Comăneci și Bart Conner s-au căsătorit în 1996, iar Harold Conner a avut o relație foarte apropiată cu Nadia.

Nadia Comăneci și Bart Conner au un fiu, Dylan Paul, iar familia a fost întotdeauna foarte unită. Acum trei ani, Nadia Comăneci a postat pe rețelele de socializare imagini de la aniversarea de 90 de ani a socrului său, evidențiind legătura strânsă și respectul profund pe care îl avea pentru acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net