Irina Margareta Nistor, dezvăluiri despre întâlnirea cu președintele țării: „Eu sunt monarhistă și se știe bine”

Ultima actualizare:

Anul 2023 culmina cu momentul în care Irina Margareta Nistor era decorată de președintele țării noastre cu prilejul Zilei Culturii Naționale cu ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria F – Promovarea culturii. Criticul de film a vorbit despre acel eveniment în cadrul celui mai recent interviu oferit presei, dezvăluind emoțiile trăite. 

Irina Margareta Nistor, medaliată de Klaus Iohannis / foto: colaj Click!
Irina Margareta Nistor, medaliată de Klaus Iohannis / foto: colaj Click!

Irina Margareta Nistor nu a vorbit doar despre evenimentul cu Iohannis, ci și despre relația ei cu Familia Regală, mărturisind că niciodată nu va fi știrbită afecțiunea pe care i-a poartă. 

„M-a decorat și Familia Regală”

Criticul de film a vorbit despre momentul decorării de anul trecut și a făcut o serie de dezvăluiri străine publicului până în momentul de față:

„A fost un moment care m-a măgulit, fără îndoială, mai ales pentru că nu eram singură! Întotdeauna te uiți și cine sunt ceilalți de pe lângă tine. Atâta vreme cât era inclusiv directorul Festivalului de Teatru de la Sibiu, m-am simțit foarte bine. În plus, cred că cel mai tare mi-a plăcut că se întâmpla totul într-un palat, Palatul Cotroceni. Eu sunt monarhistă și se știe bine!

Ulterior, m-a decorat și Familia Regală. Cea mai mare plăcere a fost că, în afară de felicitări, mi-a zis: “Să fie într-un ceas bun!”. Eu am o pasiuni colosală pentru ceasurile de perete și ceasurile de mână, dar nu cele scumpe. Să fie cât se poate de diferite!

Firește, cu Casa Regală! (n.r. a fost mai emoționantă întâlnirea) În plus, cu precădere, era mai emoționant totul atunci când exista și Majestatea Sa, Regele Mihai. Este o lungă istorie și afecțiune care nu o să îmi treacă niciodată!”, a fost dezvăluirea făcută de criticul de film, într-un interviu Ego.ro

Criticul de film a vorbit despre pasiunea care a consacrat-o 

Irina Margareta Nistor a vorbit și despre pasiuena pentru filme, cea care a și consacrat-o, și a punctat faptul că niciodată nu a luat în considerare să renunțe la această meserie: 

„Eu încă sunt într-un optimism fără margini! Măcar puțin dacă le povestești oamenilor, vor învăța ceva nou! Cred că asta mă face să merg mai departe. În plus, pasiunea mea pentru filme este mistuitoare, nu pot trăi fără ele!

Diseară, când merg acasă, primul lucru pe care îl fac este să mă uit ce a mai apărut nou! Este și observat! (n.r. un om pasionat) M-am bucurat foarte tare! Mie îmi place, mai degrabă, să fiu o umbră. De la început eram doar o voce, fără chip!”, a adăugat aceasta, conform sursei citate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net