Isabela, fiica Oanei Roman, face muncă de influencer. Copila promovează produse de îngrijire pe Instagram-ul mamei sale

Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, calcă deja pe urmele mamei sale. Copila începe să se implice în munca de influencer, recent promovând produse de îngrijire persoanlă pe care le-a primit către testare din partea unui brand renumit. 

Isabela și Oana Roman / foto: Instagram
Isabela și Oana Roman / foto: Instagram

Oana Roman activează de ani de zile în social media, fiind un domeniu bănos pentru ea, cât și pentru multe alte vedete din showbiz. În nenumărate rânduri fiica lui Petre Roman a recunoscut faptul că munca de influencer reprezentă una dintre sursele sale de venit. 

Oana Roman: „Unboxing făcut de Isa”

Pe contul personal de Instagram, Oana Roman a postat câteva InstaStory-uri care o ilustrează pe Isabela testând anumite produse de păr pe care le-a primit din partea unui brand renumit. 

„Isa a primit spre testare niște super produse pentru păr. Ea are păr lung, foarte des și care se încurcă foarte și cu tendință de îngrășare la rădăcină. Acum va testa aceste produse profesionale” - a scris vedeta în primul InstaStory. 

În cel de-al doilea, apare copila care promovează produsele destinate îngrijirii părului pe care le-a primit: „Unboxing făcut de Isa singură, iar produsele de păr super OK”, a continuat vedeta. 

Postarea făcută de Oana Roman / foto: Captură InstaStory
Postarea făcută de Oana Roman / foto: Captură InstaStory

„Cei care comentați o să rămâneți cu frustrarea”

Oana Roman le-a închis gura celor care au criticat-o pentru meserie de creator de conținut din mediul online pe care o practică. Vedeta observă cum din ce în ce mai mulți oameni sunt frustrați pe persoanele care o practică. Totuși, Oana Roman a avut un punct de vedere bine definit, acela că fiecare meserie trebuie respectată și făcută din tot sufletul. 

„Este evident că există meserii grele, riscante, speciale. Dar, criteriul cred că trebuie să fie doar acela dacă faci bine ce faci. Nu contează ce meserie ai, contează ca ceea ce faci să faci bine.

De exemplu, poate fi o doamnă care face curățenie și o face impecabil, dar poate fi și un doctor care nu își face treaba bine.

„Hai să nu mai comentăm cât, cum și ce muncește fiecare. În primul rând, contează să nu furi, să nu tragi țepe, să plătești taxe și impozite, să nu faci lucruri ilegale sau imorale cum e de exemplu industria jocurilor de casino și jocuri de noroc sau traficul de droguri.

Dar nici să te duci să pierzi vremea de la 8 la 5 la serviciu făcând nimic, dar lăudându-te că muncești”; a declarat Oana Roman în insta-story.

 Oana Roman / foto: Captură InstaStory
Oana Roman / foto: Captură InstaStory

„Pot să înțeleg că această industrie de influencer marketing care există la nivel mondial poate stârni anumite frustrări din partea celor care nu înțeleg ce se află în spate, câtă muncă este

și nu văd să deranjeze la fel de mult miile de reclame la TV care sunt cu actori, nu cu persoane care chiar folosesc acele produse, căci de la acest concept pornește tot. Azi, această industrie valorează undeva la peste 21 de miliarde de dolari la nivel mondial.

Eu o fac legal, plătesc taxe și impozite, o fac onest și nu există nici o companie sau produs pe care să-l fi promovat și pe care să nu-l fi testat.

Cei care comentați o să rămâneți cu frustrarea, căci această industrie va crește în continuare. Da, sunt o groază de oameni în online care nu sunt ok. Sunt și care fac orice pentru bani. Sunt care iau bani murdari de la păcănele și case de pariuri. Alții își exploatează la propriu copiii. E important să vedem și ce modele alegem!” - a conchis atunci Oana Roman. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Jackson si Jennifer Batten FOTO Getty Images (2) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
adriana murariu si andreea esca jpg
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net