Oana Roman și Isabela, experiență de neuitat pe meleagurile Franței. Ce le-a fascinat pe cele două

În urmă cu doar câteva zile, Oana Roman și fiica sa, Isabela, au plecat împreună în vacanța lor anuală pe Coasta de Azur. Știm deja cu toții că Franța este locul în care vedeta se simte ca acasă și are grijă să revină anual, pentru a petrece câteva zile pline de relaxare. Pe contul său de Instagram, Oana Roman a postat mai multe imagini din vacanță. 

Oana Roman și Isabela / foto: Instagram
Oana Roman și Isabela / foto: Instagram

Anul 2024 nu a fost printre cele mai bune pentru vedetă, întrucât a trebuit să se confrunte cu decesul mamei sale, dar și cu alte situații mai puțin plăcute pe care viața i le-a pus în cale. Din fericire, lucrurile s-au mai liniștit în viața Oanei Roman, și a putut pleca liniștită în vacanța pe care o avea stabilită. 

Oana Roman și Isabela, momente de neuitat în Franța 

După despărțirea de Marius Elisei, vedeta se îngrijește de una singură de creșterea fiicei sale. Isabela nu îi este doar copil, ci și o prietenă adevărată. Au plecat împreună în Franța, locul în care au bifat mai multe experiențe, printre care una de-a dreptul emoționantă. 

Pe contul personal de Instagram, Oana Roman le-a mărturisit fanilor faptul că a trăit o aventură de zile mari: a luat picnicul într-unul dintre cele mai frumoase locuri de deasupra orașului Nisa, alături de fiica sa, Isabela.

„Azi am trăit una din cele mai frumoase experiențe de până acum. Un picnic într-un loc superb deasupra orașului Nisa și o plimbare cu celebra masină 2chevaux pe care probabil o știți din filmele cu Louis de Funes. Enjoy!” - a scris Oana Roman, în dreptul fotografiilor postate în social media. 

Oana Roman își dorește să se mute în Franța 

Iubirea pentru această țară și sentimentul familiar pe care îl are ori de câte ori ajunge în Franța au determinat-o pe Oana Roman să decidă să se mute acolo în viitorul apropiat. 

  „Eu încep să îmi pregătesc terenul! Prietenele mele foarte bune de-o viață sunt acolo. Am trei prietene, foarte importante pentru mine, toate trei stau acolo, deci cumva am și gașcă. Nu am lăsat deoparte sub nicio formă acest plan al meu, dimpotrivă muncesc la el și faptul că merg anul ăsta acolo este un pas în plus pentru că am deja niște conexiuni, niște viitoare întâlniri cu niște oameni în vederea unor proiecte pe care să le fac acolo și așa mai departe. Începe să se concretizeze, încet-încet, pas cu pas” - mărturisea vedeta, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
mirela vaida colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net