Ispita Diandra de la Insula Iubirii, confundată cu păpușa Bărbie! Cum și-a făcut apariția la un eveniment cu ștaif

Ultima actualizare:

Diandra Moga, cea mai controversată și titrată fostă ispită de la Insula Iubirii, a bifat o apariție spectaculoasă la un eveniment luxos. Ținuta sa de Barbie a atras toate privirile celor prezenți la petrecere, și admirația din partea fanilor de pe Instagram. Ce look a afișat „Barbie de la Insula Iubirii”, descoperiți în imaginile din articol.

Ispita Diandra, superbă / Colaj: Click!
Ispita Diandra, superbă / Colaj: Click!

Diandra Moga s-a făcut remarcată în urma conexiunii sale cu Andrei Rotaru, ex-soțul Cristinei, unul dintre cele mai discutate cupluri de la Insula Iubirii. Deși cei de acasă au criticat-o aspru pe Diandra, la final au înțeles că, pe lângă emoțiile pe care le simțea, intenția ei a fost aceea de a-l demasca pe concurent și a-i dovedi atât ei, cât și Cristinei, că sunt toxici unul pentru celălalt. 

Diandra, apariție spectaculoasă! 

În urma apariției sale în cadrul emisiunii de la Antena 1, Diandra continuă să fie o prezență activă pe rețelele de socializare, ajungând să aibă o mare comunitate de fani. Recent, ea a bifat o apariție spectaculoasă în cadrul unui eveniment organizat de Club Noa.

A optat pentru un look Barbie: de la coafura specifică până la rochița roz, cu paiete strălucitoare. A postat fotografiile pe Instagram și a stârnit admirația fanilor: 

„Ești absolut ravisantă în roz... ai un farmec aparte!”, „Barbie a noastră” - sunt doar câteva din comentariile primite de Diandra. 

Diandra, acuzată că vinde haine de pe Temu sau Shein la suprapreț!

Pe social media s-au viralizat mai multe imagini cu haine de pe Temu sau Shein,  mai mulți internauți au acuzând-o pe Diandra că le vinde la suprapreț și se autoproclamă designer. Frumoasa bruentă a stat de vorbă cu Click! pentru a lămuri întreaga situație. 

Click!: Tot mai des am văzut în mediul online că oamenii te acuză de anumite lucruri. De exemplu, că tu cumperi haine și accesorii de pe Shein și Temu și le vinzi la suprapreț, spunând că sunt produse de tine. Care este adevărul?

Diandra: Există L’interdit și există Unforeseen Store. L’interdit este produs în Romania prin colaborări cu ateliere/fabrici, iar Unforeseen Store este import, printre care China principal. Unde sunt mai mult accesorii și tot felul de mărunțișuri pentru stilizare. Haine mai putin.

Dar nicidecum Shein sau Temu. Să nu uităm că Shein și Temu, la fel, au o sursă principală mai mare, de unde își furnizează toate astea. Doar că poate sunt mai vechi pe piață și marketingul vorbește. Nu mai e un secret pentru nimeni toată treaba asta cu China, doar că ne place să fim mai preocupați de modurile în care își aștern alții decât să ne gândim cum și ce să facem pentru noi, ca să producem cât mai mult.” - ne-a mărturisit aceasta, în exclusivitate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles, 28 septembrie, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
amelia gray gettyimages jpg
CRISTEA jpg
Banner Alain Delon
Banner Andreea Popescu
cornelia dansatoarea gene jpg
Banner Paris
Banner Mihai Traistariu
Banner Alin Simoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net