Iubit în toată lumea, plin de bani și admirat, dar cu o viață plină de dureri! Radhu: „Singurul meu regret e că nu am copii. Puteau crește odată cu mine...”

Ultima actualizare:

Radhu, Regele cumbiei din România, așa cum este numit artistul latino de origine română de către presa internațională, a vorbit despre cel mai mare regret al său care îl macină. De asemenea, în exclusivitate pentru Click!, faptul că și-a asumat faptul că partea profesională a câștigat în defavoarea vieții personale. 

Parcursul lui Radhu în domeniul muzicii latino a fost unul dificil, cu multă muncă și compromisuri. Chiar dacă în prezent are o carieră la care unii poate nici măcar nu ar îndrăzni să viseze, are un regret care îl macină. 

Radhu: „Este o dramă pentru mine” 

Artistul român de talie internațională a mărturisit faptul că cel mai mare regret și cea mai mare dramă este faptul că nu are copii. Și-ar fi dorit din tot sufletul să aleagă să devină tată. 

Radhu, singurul artist latino de origine română promovat de clasamentul Billboard și unicul interpret român de muzică tropicală, faimos în America Latină, a mărturisit într-un interviu din America Latină: 

„M-am sacrificat să vin aici, să fac muzică, dar mi-a plăcut. Eram un copil. Singurul meu regret este că nu am copii! Ar fi putut să fie mari, să crească odată cu mine și să îi iau peste tot! Nu este doar un regret, ci este o dramă pentru mine” - a mărturisit Radhu pentru Televisa, unde a fost invitat să cânte piesa „Puro Amor”, care are succes enorm în turneul lui din America Latina, Spania și Italia.

„Fiecare are parte de ce își alege.”

În exclusivitate pentru Click!, artistul a mărturisit faptul că mare parte din viața și-a dedicat-o carierei și presei. Cu toate că activitatea profesională i-a „mâncat” foarte mult timp, nu poate nega momentele frumoase de care a avut parte. 

„Muzică și presa mi-au ocupat tot timpul, dar și faptul că m-am plimbat dintr-un colț al lumii în altul. M-am simțit acasă peste tot, acolo unde am făcut ce mi-a plăcut, însă sacrificiul a fost să nu prea am viață personală, și de la o vreme se cam simte. Dar fiecare are parte de ce își alege.”ne-a mărturisit Radhu. 

Puro Amor, piesa care l-a consacrat pe Radhu 

În trecut, Radhu a devenit faimos cu piesa sa în Palma de Mallorca, Spania, fiind invitat în mai multe emisiuni de radio şi de televiziune. Nouă ne-a mărturisit ce înseamnă această piesă pentru el și cât de mult l-a reprezentat. 

„E foarte iubită muzică tropicală în Spania! Am intrat pe radio cu piesa „Puro Amor”, produsă în Argentina de formaţia Rafaga. Eu merg pe premisa «spune-mi ce cânţi ca să îţi spun cine eşti!» Cânt muzică tropicală, trăiesc o viaţă tropicală, cu mult soare, o mulţime de palmieri, fericire, dragoste, pasiune, iar publicul meu e la fel de vesel şi de drăguţ. Oamenii de presă din radio şi din tv din Mallorca m-au plimbat şi mi-au arătat cele mai reprezentative locuri şi m-au invitat la restaurant unde am degustat cele mai bune mâncăruri. Am avut multe evenimente artistice, dar si un interviu exclusiv la televiziunea naţională din Mallorca!” - ne-a povestit solistul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
banner Monica Anghel
fiica virgil iantu foto facebook
chad mcqueen jpg
Florin Grozea 2013
image
actualitate.net
image
actualitate.net