Artistul român Radhu, terorizat de presa din Mexic: „Urăsc când mă întreabă de...”

Ultima actualizare:

Radhu, singurul artist latino de origine română intrat în clasamentul Latin Billboard alături de nume celebre precum Shakira și Maluma, este extrem de apreciat în America Latină. Artistul a colaborat cu celebra actriță mexicană Laura Zapata, sora superstarului Thalia, și cu trupa argentiniană Rafaga, devenind astfel un nume de referință în muzica tropicală.

Radhu. Foto: arhiva personală.
Radhu. Foto: arhiva personală.

Agasat de presa mexicană

Radhu a fost invitat să cânte în Mexico City, la Senat, pentru a sprijini victimele din Acapulco, alături de artiști mari precum RBD, Laura Leon și Alejandro Fernández. De asemenea, a participat la premiile importante de TVYNOVELAS, unde a fost numit de presa internațională „Regele Muzicii Tropicale/Cumbia din România”.

Deși apreciat și invitat la numeroase evenimente, Radhu se confruntă și cu o parte mai puțin plăcută a celebrității: presa mexicană. Artistul povestește că jurnaliștii sunt adesea agasanți și agresivi în încercarea lor de a afla cât mai multe despre colaborările sale, în special despre relațiile cu Laura Zapata și Thalia.

Am fost invitat să fac ediția de sărbători Masterchef și m-au adus special din Argentina în Mexic, unde am și rămas câteva luni bune! În Mexico am mulți prieteni și artiști senzaționali! Presa este drăguță cu mine, însă uneori sunt agasanți și agresivi, pentru că sunt dornici să afle cât mai multe! Urăsc când mă întreabă de Laura Zapata și de Thalia! Sunt unii care ar vrea să știe doar asta... Iar alții, pentru simplul fapt că vin din România, mă tratează mai bine ca pe artiștii lor, fiind ceva internațional pentru ei. Mă invită la evenimente, îmi gătesc, mă plimbă, uneori mă mai și îmbracă diferiți designeri”.

Reîntoarcerea în România și colaborarea cu Dan Petcan

Radhu. Foto: arhiva personală.
Radhu. Foto: arhiva personală.

Recent întors în România, Radhu a avut ocazia să filmeze un videoclip pentru piesa „Sunt Călător”, produsă în Argentina, dar filmată în România. Videoclipul a fost realizat de Dan Petcan, unul dintre cei mai cunoscuți regizori români, dorit de toate vedetele din țară.

A fost un vis împlinit să lucrez cu Dan Petcan, pentru el am și venit în România să filmez acest videoclip, iar rezultatul este pe măsură! Este foarte greu de abordat, el având o viziune foarte artistică, exact pe înțelesul meu, iar rezultatul este pe măsură! Este cel mai bun regizor cu care am lucrat până acum, și România trebuie să îi cunoască arta! Nu este doar muncă ceea ce face, ci este artă pură”.

Piesa „Sunt Călător” este o piesă specială, dedicată publicului din România, pentru a înțelege mai bine conceptul de muzică tropicală, un gen muzical pe care Radhu îl promovează intens și cu succes. Cu acest proiect, Radhu dorește să arate publicului său din America Latină frumusețile locurilor din care provine, consolidând astfel legăturile culturale între România și America Latină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net