Radhu a divorțat în mare secret! Artistul e devastat după separarea de soție: ce a transmis impresarul lui

Radhu, singurul artist român care a semnat cu Sony Music, în vârstă de 36 de ani, a divorțat în secret. Cântărețul care a făcut carieră în America Latină nu a vrut să vorbească despre acest subiect, însă impresarul acestuia din Mexic ar fi transmis că artistul suferă și are nevoie de o perioadă pentru a-și putea reveni. 

Radhu, artistul român născut în Ploiești Foto arhivă personală
Radhu, artistul român născut în Ploiești Foto arhivă personală

Radhu a divorțat în secret 

Puțini știu despre Radhu că este singurul român al cărui album, "Radhu-Puro Amor", a intrat în clasamentul Billboard latin, alături de albumul Shakirei și al lui Maluma. Peste ocean, artistul a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu una dintre vedetele de la faimoasa televiziune "America TV", din Argentina.

Acolo s-a căsătorit în secret, iar divorțul s-a petrecut tot departe de ochii lumii. Românul Radhu nu a dorit să vorbească despre asta, însă impresarul acestuia din Mexic ar fi spus că artistul suferă mult după cele întâmplate și are nevoie de timp ca să își revină. 

Ce declara Radhu despre fosta soție

„Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre viața mea personală, pentru că vreau ca oamenii să se regăsească în mesajele cântecelor mele și să ia un exemplu pozitiv de acolo. Nu mi-am expus iubitele decât dacă ele și-au dorit, iar multe nu au fost din lumea artistică. Nici nu mi-am dorit o iubită artistă, însă ea este dansatoarea mea și viitoarea mea soție și ne vom căsători în Argentina!", a dezvăluit Radhu, acum ceva timp. 

Cine este Estefania, fosta soție a artistului 

Estefania, o dansatoare și fotomodel apreciată în America Latină, a apărut în două videoclipuri ale lui Radhu, iar relația lor s-a consolidat în timp. Ne-am apropiat pe parcursul colaborării noastre. Nu mi-am imaginat că voi găsi aici dragostea vieții mele, dar viața e plină de surprize frumoase", spunea artistul. 

Foto: arhivă personală
Foto: arhivă personală

Cine este Radhu

Radhu este artistul român care și-a început cariera internațională în Mexic, unde a colaborat cu producatorii Thaliei, dar a și cântat cu celebra Laura Zapata, ce l-a introdus în trustul „Televisa”, a făcut încă un pas important. După ce a semnat un contract cu „Magenta discos” în Argentina, artistul latino de origine română, Radhu, a intrat în clasamentul latin Billboard, alături de Shakira și Maluma. „Am reușit sa scot un album în America Latină, care mi-a adus mare succes la nivel internațional!”, declara cântărețul.

Albumul „Radhu – Puro Amor” este lucrat cu producatorii lui Luis Fonsi, dar și ai Gloriei Estefan, precum și colaborări cu formația numarul 1 de cumbia la nivel mondial, Rafaga. „După promovarea în Latin Billboard, producatorii de la Sony au văzut videoclipul piesei «Dolor de luna», le-a plăcut, și mi-au cerut piese de acest gen, piese de stare, care să descrie sentimentele umane într-un fel misterios, mistic! Așa că viitorul album, va fi direct lansat cu Sony Music, piesele fiind lucrate în Argentina, Mexico și Miami!”, a mai spus Radhu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net