Iubita lui Speak, mai sexy ca niciodată pe scena de la Neversea! Uite cum s-a îmbrăcat șatena

Ultima actualizare:

Speak (36 de ani) are cu ce se mândri...cu o iubită frumoasă! Weekend-ul acesta artista a urcat pe scena de la Neversea împreună cu dansatoarele sale unde a făcut un show de zile mari având în vedere că ținuta pe care a ales-o să o poarte a fost una pe măsură...extrem de sexy și provocatoare.

Speak și Ștefania (25 de ani) se iubesc de șase ani! În urmă cu aproape trei ani, artistul și-a cerut partenera de viață de soție, însă nu au putut să își unească destinele în fața lui Dumnezeu din cauza pandemiei. Însă, acest lucru nu le-a afectat deloc relația, ci sunt mai bine ca oricând.

În acest weekend, șatena a urcat pe scena de la Neversea, unde a ținut un recital de excepție atât singură, cât și cu partenerul său de viață, Speak. Conștientă de atuurile sale feminine, cântăreața a ales să poarte o ținută care să îi scoată trupul armonios, bine lucrat la sală, în evidență.

Vedeta a ales un corset de culoare roșie, din latex ce îi punea în evidență talia de viespe și bustul generos pe care îl are...spre deliciul celor care au venit la concert să o asculte și să o vadă. De asemenea, în partea de sus Ștefania avea o bluză scurtă, de culoare albă iar ca element de senzație, diva noastră avea o pereche de blugi tăiați, de la jumătatea genunchiului în jos, care erau susținuți de niște curele laterale legate de corsetul de latex roșu ce îl purta.

Ștefania, apreciată de fani

Pentru că are o legătură foarte apropiată cu cei din mediul online, Ștefania postează de fiecare dată fotografii cu ea de la concerte, emisiuni de televiziune unde participă, astfel că cele mai recente imagini sunt cele de la Neversea, unde fanii acesteia au admirat-o, ba chiar unii au și criticat-o.

„Asta înseamnă să fii bunăciune! Bravo Speak”, „Atât de frumoasă ești Stefania”, „Ce ar trebui să apreciem în aceasta poză? Dar chiar nu înțeleg ce vrei să ne arăți?”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de la fanii Ștefaniei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net