Ștefania îl face pe Speak tătic: „Suntem la un alt nivel de iubire!”

Speak și frumoasa Ștefania trăiesc de cinci ani o poveste de dragoste cu năbădăi. Artistul și-a cerut în căsătorie iubita, în urmă cu doi ani, la Asia Express, însă pandemia de coronavirus i-a făcut să-și amâne planurile de nuntă.

Ștefania și Speak sunt împreună de cinci ani Sursa: Instagram
Ștefania și Speak sunt împreună de cinci ani Sursa: Instagram

Speak este, pur și simplu, topit după frumoasa Ștefania, care pare a fi femeia pe care o va lua până la urmă de nevastă. O însoțește peste tot la concerte și nu o scapă nici o clipă din ochi.

„Speak este cel mai bun lucru din viața mea”

Speak mă ajută extrem de mult. În tot parcursul meu, Ștefan e 99 la sută trup și suflet acolo pentru mine, face parte din proiectul meu, în aceași măsură ca mine. E super implicat, îi mulțumesc din suflet, dar el știe asta deja.

Este cel mai bun lucru din viața mea. Suntem extrem de buni prieteni, asta în primul rând. Suntem foarte maturi în relație. Suntem la un alt nivel de iubire, e cea mai frumoasă relie pe care mi-o puteam dori vreodată, sută la sută!”, a declarat frumoasa cântăreață, pentru Click!

„Dacă e să apară copilul, e bine!”

Ștefania a mărturisit, însă, că își dorește o familie și copii în viitorul apropiat cu Speak.

Nu m-aș pronunța când vine vorba de asta, mă întreabă foarte multă lume și pe mine și pe Ștefan, dar consider că toate lucrurile din viața noastră se așează atunci când trebuie.

Momentan, nu avem asta în plan, dar dacă e să apară, e bine. Nu ne gândim însă acum la asta real, gen săptămâna viitoare vă anunțăm!”, ne-a mai pus solista.

„Mai are gelozii de astea de băiat așa!”

Ștefania spune că Speak este bărbatul visurilor ei, cu toate că solistul mai face și el crize de gelozie câteodată. Fosta dansatoare a Innei, acum cântăreață, Ștefania arată beton.

Are un corp perfect, deși, câteodată, tânăra mărturisește că mai scapă la o shaorma cu de toate.

Sport mult, dar în ultima perioadă am mâncat mult și prost. Să nu vă luași după mine. Shaorma este mâncarea mea favorită!

Ștefan are foarte multă încredere în mine. Bine, mai are el gelozii de astea de băiat așa, vezi cum te-ai îmbrăcat, nu crezi că e cam...?!”, a mai spus solista.

Ștefania lui Speak e bombă sexy Sursa: Instagram
Ștefania lui Speak e bombă sexy Sursa: Instagram

Cine e Ștefania, iubita lui Speak?

Ștefania se bucură de succes în muzică, dar și în mediul online. Este foarte apreciată pe rețelele de socializare, aproape la fel de mult ca iubitul ei. Cristina Ștefania sa npscut la Galați șia studiatr Liceul de Arte Dimitrie Cantemir.

Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, declara ea, în urmă cu ceva timp.

Tânăra s-a mutat în București în 2015. A lucrat cu cei mai cunoscuți coregrafi din România, reușind să colaboreze ca dansatoare cu artiști consacrați, precum INNA, în videoclipul Ruleta. Ea a mai colaborat și cu alți artiști precum Smiley, Randi și Elena Gheorghe.

Iubita lui Speak și-a făcut debutul muzical în urmă cu doi ani, cu piesa «Drinking about you». Imediat au apărut colaborările cu alți artiști consacrați, precum Nicole Cherry, Speak și Rengle.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net