Ștefania, logodnica lui Speak, și-a pus implanturi fesiere?

Ștefania, logodnica lui Speak, a făcut furori pe Instagram cu cea mai reccentă imagine pe care a distribuit-o și pe bună dreptate! Are un trup de zeiță, la care multe dintre doamne și domnișoare nu ar putea decât să viseze! 

Ștefania se antrenează din greu la sala de sport pentru a arăta impecabil
Ștefania se antrenează din greu la sala de sport pentru a arăta impecabil

Ștefania, logodnica lui Speak, este nelipsită din sala de sport și acordă întotdeauna atenție dietei, iar rezultatele sunt unele cu adevărat spectaculoase. Ștefania a distribuit recent o imagine în care poartă un costum de baie ce pare să fie prea mic pentru formele generoase cu care a fost înzestrată de către Mama Natură.

Citește și: Speak și Ștefania, detalii senzaționale despre nuntă 

Ștefania arată mai bine ca oricând și are un posterior de invidiat, a la Kim Kardashian! Deși am putea crede că formele apetisante sunt rezultatul intervențiilor chirurgicale, nu este cazul! 

Ștefania se antrenează din greu la sala de sport și preferă să stea departe de produsele procesate excesiv. „Când vine vorba de sală, eu cel mai bine funcționez seara. Nu știu exact de ce. Spre exemplu, Ștefan lucrează mult mai bine dimineața, are cea mai multă energie atunci când se trezește. Eu sunt fix pe dos. Când mă trezesc sunt moale. Am nevoie de mult timp să-mi revin. Încep cu încălzirea care conține puțin streching, după care încep antrenamentul propriu-zis. La final închei cu streching, ceva asemănător ce fac la început de antrenament”, dezvăluia Ștefania. 

Vezi și: Speak, dezvăluiri din intimitate. Ștefania este șeful în casă! 

Ștefania s-a mutat în București pentru a deveni dansatoare profesionistă 

Ștefania a fost întotdeauna pasionată de dans, așadar exercițiile fizice intense nu îi sunt străine. Interesul față de dans a determinat-o să renunțe la viața din Galați și să se mute în București pentru a-și îndeplini visul.

Logodnica lui Speak s-a mutat în Capitală în anul 2015 și a avut șansa să lucreze cu coregrafi cunoscuți și cu nume importante în industria muzicală precum INNA, Smiley, Randi și Elena Gheorghe. 

Ștefania este cea care conduce în casă! 

De aproximativ patru ani formează un cuplu alături de Speak, care este cu zece ani mai mare decât ea, iar în curând vor deveni soț și soție. Planurile de nuntă le-au fost date peste cap de pandemia de coronavirus și de restricțiile impuse de către autorități, însă ziua cea mare se apropie cu pași repezi. 

Speak are numai cuvinte de laudă la adresa Ștefaniei, pe care o consideră femeia alături de care va îmbătrâni. 

„În casă nu există bărbat, femeia este miezul, din punctul meu de vedere. Șeful în casă este Șorecul, nu eu. Majoritatea majoritaților care sunt relaxați și bine au pe cineva extraordinar acasă. Dacă ai probleme acasă și acasă nu e bine, poți maxim să scrii o melodie valoroasă și cam atât", a fost declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Speak Ștefaniei, în direct, în cadrul podcastului moderat de către Mihai Morar. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net