VIDEO Iuliana Luciu a făcut furori la Monaco, în calitate de DJ! Bruneta a încins atmosfera

Ultima actualizare:

Iuliana Luciu este pe val la 35 de ani și nu îi este teamă să experimenteze cu noi proiecte, care îi solicită capacități de care fanii habar n-aveau. Iuliana a devenit, mai nou, DJ într-un club exclusivist din Monaco, iar voluptoasa brunetă a făcut o atmosferă incendiară căci publicul a gustat fiecare moment. 

VIDEO Iuliana Luciu a făcut furori la Monaco, în calitate de DJ! Bruneta a încins atmosfera
VIDEO Iuliana Luciu a făcut furori la Monaco, în calitate de DJ! Bruneta a încins atmosfera

Iuliana Luciu a făcut party în toată regula într-un club de noapte din Monaco. Sora Nicoletei Luciu și-a demonstrat talentele muzicale în calitate de DJ, iar ringul de dans a devenit neîncăpător pentru publicul care a început să se miște frenetic și să se distreze pe muzica mixată de frumoasa româncă. 

Vezi și: Iuliana Luciu, muza verii! În ce ipostaze HOT am surprins-o la plajă

Ceea ce puțini știu este că Iuliana Luciu s-a pregătit intens pentru un astfel de proiect, deoarece și-a dorit dintotdeauna să pună muzică în cluburi și să creeze momente de neuitat. Ambițioasă din fire, Iuliana Luciu a muncit din greu ca să învețe o parte din tainele meseriei de DJ, iar astrele s-au aliniat în favoarea ei, căci recent a fost invitată să fie DJ într-un club select din Monaco.

Nu rata nici: Nicoleta Luciu, probleme cu podoaba capilară. A apelat la un tratement costisitor

Iuliana Luciu a acceptat provocarea, așa că s-a instalat la pupitrul de DJ și s-a pus pe treabă. Iuliana a mixat toată noaptea, a pus muzică pe placul petrecăreților și a împărtășit apoi fanilor imagini de la eveniment. Îmbrăcată provocator, în bustieră din piele, de culoarea neagră, cu un decolteu amețitor, Iuliana Luciu i-a înnebunit pe cei din club cu apariția ei pe ritmurile amețitoare ale muzicii.

  «Proiectul meu de suflet, muncit la greu, a devenit realitate - DJ invitat la Monaco!Lucille c'est moi!Aseară a fost despre muzica mea și Monaco!!!», a scris Iuliana Luciu pe social-media în dreptul imaginilor din timpul petrecerii incendiare din Monaco. 

Dieta prin care Iuliana Luciu își menține silueta de vis

Iuliana Luciu este o prezență foarte seducătoare în lumea showbiz-ului autohton și mulți o compară cu celebra ei soră, Nicoleta, având în vedere că cele două seamănă destul de bine și și-au păstrat fizicul de invidiat în ciuda trecerii timpului. 

Iuliana a dezvăluit că, în trecut, a avut ceva probleme cu kilogramele în plus, dar a adoptat o dietă care a ajutat-o să revină la silueta ce a consacrat-o.  

„E o dietă cu alimente diverse, astfel că în fiecare săptămână am mâncat altceva. Regimul este bazat pe multe lactate şi legume crude, dar şi pe carne şi peşte, în diferite combinaţii, cu multe salate.

În zilele în care se pune carne în salată, nu se adaugă şi roşii. Cura de slăbire poate fi reluată, fără pauză, până se ajunge la greutatea dorită. Aşa am procedat eu timp de două luni şi jumătate.”, a mărturisit Iuliana Luciu, acum mai mult timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net