Iuliana Tudor, pentru a patra oară la Disneyland! Vedeta este cât se poate de mândră de fiul său: „El este ocupat toată vara”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vedeta TVR, Iuliana Tudor (46 de ani) și-a dus fiul, pe Tudor, pentru a patra oară la Disneyland – Paris.

Băiatul prezentatoarei TV, care are acum 12 ani, e fermecat de tărâmul magic de poveste, de toate atracțiile, iar 3 zile par de fiecare dată insuficiente.

„Am fost cu Tudor pentru a patra oară la Disneyland Paris și probabil că o să mai mergem și a cincea oară, nu știm, vom vedea. A fost vreme rece, 19-20 de grade, a plouat,  lume multă, destul de aglomerat, dar foarte frumos ca atmosferă. Se statea la coadă aproximativ 25-35 de minute la fiecare atracție, dar acolo timpul trece foarte repede.  Am reușit să acoperim cam tot în cele 3 zile”, ne-a mărturisit Iuliana Tudor care este extrem de încântată de fiul ei.

Medaliat cu aur la scrimă

Fiul Iulianei Tudor face scrimă de 5 ani de zile și este foarte pasionat de acest sport. În luna iunie, Tudor a câștigat medalia de aur la echipe, în cadrul Campionatelor naționale de scrimă, organizate de Federația națională de scrimă.

„Suntem foarte mândri de Tudor și de reușitele lui la scrimă. Este ocupat toată vara. A avut un concurs internațional în Bulgaria, două cantonamente în Grecia și urmează încă unul la Cheile Grădiștei. În luna iunie a câștigat medalia de aur la  Campionatele Naționale de scrimă. Antrenorii Sandu Constantin și Lucian Dina, sunt cei datorită cărora copiii merg cu drag, din pură plăcere la scrimă”, ne-a mărturisit pentru Click! Iuliana Tudor.

Pregătește proiecte noi din toamnă

Iuliana Tudor pregătește din această toamnă mai multe proiecte interesante. 

Se anunță o toamnă plină, am multe proiecte frumoase pe care le voi anunța la momentul potrivit. Acum mă împart între drumurile pentru evenimentele din țară și timpul petrecut cu familia. Vara ofer timp mai mult părinților mei și familiei în general. Urmează Festivalul Internațional “Cântecele munților”, acolo unde va fi o adevărată sărbătoare mondială a folclorului. Avem oaspeți din nouă țări și mulți artiști îndrăgiți!”, ne-a mai povestit Iuliana Tudor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net