Jador se pregătește să devină tată! Anunțul despre femeia cu care se iubește

Ultima actualizare:

Jador este unul dintre cei mai modești artiști din România, de altfel și unul dintre cei mai talentați. Băiat crescut la țară, cu o educație precară, dar într-o familie de oameni credincioși, cântărețul a rămas la vechea lui dragoste, Georgiana, care îi va aduce pe lume și primul copil.

Jador. Sursa foto: Instagram
Jador. Sursa foto: Instagram

Jador a povestit mai multe detalii din viața lui în emisiunea lui Cătălin Măruță, în care a mărturisit că a avut multe zile în care nu a avut ce mânca, și-a sacrificat școala pentru a-și crește frații, dar, până la urmă, a avut noroc. După participarea la Puterea Dragostei, de la Kanal D, el a avut un succes pe plan muzical, după c a atins un nivel de popularitate prin prisma show-ului tv.

Jador se pregătește să devină tată

Despărțirile și împăcările lui Jador de Georgiana i-au adus, până la urmă, tot împreună. artistul a mărturisit că singura femeie pe care o iubește este aceeași cu care a avut și o relație serioasă 100%, femeia care îl înțelege și îl cunoaște dinainte să devină cunoscut.

Împreună cu Georgiana, Jador a trăit clipe minunate, poate momente în care nu avea bani, nu avea ce mânca, ea fiindu-i alături mereu. Cântărețul a anunțat că el și Georgiana s-au împăcat, și că își dorește să devină tătic, se pregătește pentru asta, însă după ce va reuși să-și aducă familia pe o linie de plutire din punct de vedere financiar.

„Există o fată, neagra. Nu e momentul de nuntă. E iubita mea. Am și eu o iubită. Tătic, de abia aștept. Doar că nu e momentul, trebuie să-mi ajut familia”, a declarat Jador în cadrul unei emisiuni TV.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net