Jador se pregătește să devină tată! Anunțul despre femeia cu care se iubește

Jador este unul dintre cei mai modești artiști din România, de altfel și unul dintre cei mai talentați. Băiat crescut la țară, cu o educație precară, dar într-o familie de oameni credincioși, cântărețul a rămas la vechea lui dragoste, Georgiana, care îi va aduce pe lume și primul copil.

jador png
Jador. Sursa foto: Instagram

Jador a povestit mai multe detalii din viața lui în emisiunea lui Cătălin Măruță, în care a mărturisit că a avut multe zile în care nu a avut ce mânca, și-a sacrificat școala pentru a-și crește frații, dar, până la urmă, a avut noroc. După participarea la Puterea Dragostei, de la Kanal D, el a avut un succes pe plan muzical, după c a atins un nivel de popularitate prin prisma show-ului tv.

Jador se pregătește să devină tată

Despărțirile și împăcările lui Jador de Georgiana i-au adus, până la urmă, tot împreună. artistul a mărturisit că singura femeie pe care o iubește este aceeași cu care a avut și o relație serioasă 100%, femeia care îl înțelege și îl cunoaște dinainte să devină cunoscut.

Împreună cu Georgiana, Jador a trăit clipe minunate, poate momente în care nu avea bani, nu avea ce mânca, ea fiindu-i alături mereu. Cântărețul a anunțat că el și Georgiana s-au împăcat, și că își dorește să devină tătic, se pregătește pentru asta, însă după ce va reuși să-și aducă familia pe o linie de plutire din punct de vedere financiar.

„Există o fată, neagra. Nu e momentul de nuntă. E iubita mea. Am și eu o iubită. Tătic, de abia aștept. Doar că nu e momentul, trebuie să-mi ajut familia”, a declarat Jador în cadrul unei emisiuni TV.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
7 front elvetianca pensiune jpg
horoscop ( FOTO pixabay )
 Tanc T-80 al Miliției Republicii Populare Lugansk FOTO Profimedia
politia drone jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png