Jean Paler, bani în plus la pensie. Ce sumă modestă primește actorul: „Să trăiești din ei nu poți, iar să mori nu ai cum”

Ajuns la vârsta de 71 de ani, marele actor Jean Paler, după o carieră de 50 de ani pe scenă și pe micile ecrane, duce un trai destul de greu și primește de la stat o pensie infimă, pe care o cheltuie aproape în totalitate pe medicamente. Deși a așteptat ca pâinea caldă majorările, a recunoscut că are parte de ajutor pentru a rămâne pe linia de plutire.

Ce pensie are actorul Jean Paler / Foto: Arhiva Click!
Ce pensie are actorul Jean Paler / Foto: Arhiva Click!

Actorul Jean Paler este tare trist că nu se poate descurca singur, din pensie. După o activitate de 50 de ani în lumina reflectoarelor, artistul ajuns la vârsta de 71 de ani duce un trai greu din pricina problemelor de sănătate, care necesită un tratament costisitor, astfel că banii primiți de la stat se duc toți pe medicamente. Jean Pales a mărturisit că este nevoit să trăiască dintr-o pensie în valoare de 1.600 de lei, de care ține cu dinții.

„Mi-au mărit pensia cu 200 de lei, deci, în prezent, iau 1.600 de lei. Nu știu ce aș mai putea face cu acești bani, sunt necăjit eu cu mine, îi mai dau pe medicamente, pe ce altceva să îi dau?

Jean Paler: „Trebuie să ceri de mâncare pe la vecini”

Însă, acești bani sunt praf în ochii proștilor, nu îi poți încadra nicăieri, nici să trăiești din ei nu poți, iar să mori nu ai cum. 2024 este un an electoral și vor să îi aleagă din nou. Aceste majorări de pensii au loc o dată la patru ani, înainte de alegeri”, a dezvăluit actorul, pentru playtech.ro.

De asemenea, a spus cine  sunt persoanele care îi sar în ajutor de fiecare dată, mai ales din punct de vedere financiar: „Fiica mea îmi gătește, îmi face ciorbițe și tocănițe, dar și fiul meu mă ajută mereu. Dacă nu calculezi acești bani de pensie matematic și nu strângi cureaua, până la ultima gaură, în două săptămâni nu mai ai nimic, trebuie să ceri de mâncare pe la vecini sau să mănânci la cantina săracilor.

Aici, în Sinaia, unde locuiesc sunt prețuri foarte mari, este un oraș turistic. În plus, la munte este mereu foarte frig, în casă pun mai multe rânduri de haine pe mine”, a mai spus Jean Paler.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net