Kira Hagi a fost cerută în căsătorie la Salonic de iubitul grec. Cu ce se ocupă viitorul ei soț

După nunta lui Ianis Hagi, Kira Hagi, în vârstă de 28 de ani, urmează să se mărite. Tânăra a fost cerută în căsătorie, la Salonic, de iubitul ei grec care locuiește în România de mai mulți ani. Iubitul acesteia este Thomas Ferfelis, managerul unui local de lux. Cei doi au aceeași vârstă și se cunosc de când au fost colegi la International British School of Bucharest.

Kira Hagi a fost cerută în căsătorie Foto: Click!
Kira Hagi a fost cerută în căsătorie Foto: Click!

Kira Hagi, cerută în căsătorie

Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi, a fost cerută în căsătorie de prietenul ei cu origini greceşti, stabilit de mai mulţi ani în România. Kira nu a stat pe gânduri, a răspuns, fără să ezite când i-a fost adresată întrebarea. 

Se pare că pentru Gică Hagi este o perioadă extrem de aglomerată. Pe lângă atribuţiile pe care le are cu clubul său de fotbal, Farul Constanţa, el este foarte solicitat şi în viaţa personală. Aşadar, Gică Hagi se pregateşte de o a doua nuntă a copiilor săi, de această dată în calitate de socru mic, după ce şi Ianis Hagi s-a căsătorit luna trecută cu Elena Tănase, devenită Elena Hagi. Evenimentul a avut la Palatul Ştirbey din Buftea.

Cu ce se ocupă Kira Hagi 

În vârstă de 28 de ani, Kira Hagi a studiat actoria în Statele Unite ale Americii la New York Film Academy, unde s-a licenţiat, în 2017, în Acting for Film. Ulterior, a urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra. După absolvirea studiilor, putea să rămână în America, dar a preferat să profeseze în România, acolo unde este implicată în mai multe proiecte cinematografice şi are parte de diferite roluri în special piese de teatru.

Kira Hagi s-a născut în Barcelona, la data de 31 martie 1996, pe vremea când tatăl ei, Gică Hagi, evolua în Spania, la clubul FC Barcelona. După titlul cucerit de Farul Constanţa în România, în 2023, Kira Hagi a avut o reacţie emoţionantă la adresa lui Gică Hagi. „Campionii creaază campioni”, a scris Kira, fiica lui Gică Hagi, acum actriţă, în dreptul imaginilor, mândră fiind de tatăl ei.

Cine este iubitul Kirei Hagi

Numele lui este Thomas Ferfelis și este manager la Cernica Events, un local de lux de pe malul lacului cu același nume. Părinții lui Thomas sunt oameni de afaceri importanți, deținători ai holdingului Elgeka Ferfelis, din care face parte și restaurantul. Aceștia s-au stabilit cu mulți ani în urmă în România.

Thomas este de aceeași vârstă cu Kira, se cunosc de când au fost colegi la International British School of Bucharest și s-au regăsit după ani îndrăgostindu-se. Conform contului său de LinkedIn, Thomas a absolvit în 2019 patru ani de studii de business la faimoasa University of Southampton, din Marea Britanie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net