La ce nu ar face Dan Negru reclamă în ruptul capului: „Mi s-a propus, dar am refuzat!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dan Negru s-a arătat profund deranjat de panourile publicitare cu reclame la jocurile de noroc, care împânzesc Capitala. Prezentatorul de la Kanal D a recunoscut că a avut la rândul său numeroase oferte ca să-și asocieze imginea cu jocurile de noroc. De fiecare dată, însă, a refuzat!

Dan Negru este unul dintre cei mai verticali prezentatori tv din România. În timp ce majoritatea vedetelor nu mai prididesc să facă reclamă la te miri ce pe conturile lor de socializare, Dan Negru își permite luxul de a refuza oferte de publicitare pe bani grei.

Dan Negru: „Orașul e ticsit de reclame la jocuri de noroc sau pariuri”

Zilele trecute m-a așteptat în fața televiziunii o mamă a unui student la Medicină. Plângea, spunându-mi că băiatul ei își pierde toți banii la pariuri sportive, și îmi cerea să o ajut. Apoi, în drum spre casă, am realizat că orașul e ticsit de reclame la jocuri de noroc sau pariuri.

Nu le-am văzut pâna atunci pentru că nu mă interesau. Asa cum s-au interzis fetele goale pe coperțile revistelor sau reclama la țigări sunt convins că se va reglementa și publicitatea la aceasta dependență”, a declarat Dan Negru, în exclusivitate pentru Click!

Prezentotorul Kanal D a dezvăluit că i s-a cerut și lui să-și asocieze imaginea cu jocurile de noroc, însă de fiecare dată a refuzat categoric.

În toată țara, pe toate zidurile și pe toate ecranele, e promovat îndemnul la noroc. Mi-au propus și mie să apar pe panouri publicitare și să promovez jocurile de noroc. Am refuzat!

Degeaba proiectul «România Educată» dacă pe străzi e promovat norocul. Succesul in viață îl câștigi urcând pe scări si nu cu liftul norocului. Asta trebuie să explice România educată”.

„La noi totul e vândut norocului!”

Din 2021, Moldova a interzis orice fel de publicitate la jocuri de noroc, cazinouri sau pariuri sportive. În Anglia, vedetele din showbiz nu au voie să promoveze jocurile de noroc. În Germania, e interzisă publicitatea pariurilor sportive înaintea sau în timpul meciurilor.

La noi, totul e vândut norocului! Nu există nicio statistică oficială care să spună câți dependenți are România, pentru că sunt interese mari să nu se afle asta. În locul afișelor uriașe care îndeamnă la săracia norocului aș pune vorba lui Caragiale:«Norocul e prea puțin și lumea e prea multă»”, a precizat Negru, pe rețele de socializare.

Este tot atât de adevărat că prezentatorul Kanal D nu avut niciodată probleme mari cu banii, acesta câștigând destul de bine din televiziune de-a lungul timpului. Totodată, banii i-a investit mereu cu cap, cu precădere în imobiliare, domeniu din care ar putea trăi liniștit toată viața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net