La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Bianca Drăgușanu: „A fost o experiență tristă”

Considerată una dintre cele mai focoase femei din showbiz-ul românesc, Bianca Drăgușanu a făcut ravagii în rândul reprezentanților sexului puternic încă din tinerețe. Vedeta, asumată de fel, recunoștea în urmă cu câțiva ani că prima ei noapte de amor i-a lăsat un gust amar. De ce experiență a avut parte blondina?!

Bianca Drăgușanu / foto: colaj Click!
Bianca Drăgușanu / foto: colaj Click!

Bianca Drăgușanu a reușit să își pună amprenta în viața multor bărbați, dar căutările s-au oprit la Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Cu mulți ani înainte de a deveni cine este astăzi, vedeta s-a lăsat purtată de ale tinereții valuri și a decis să își înceapă viața sexuală la vârsta de 17 ani. 

Și-a pierdut virginitatea la 17 ani 

Se apropia de vârsta majoratului în momentul în care Bianca Drăgușanu a avut prima sa experiență sexuală. Nu a fost una ca în povești, ci dimpotrivă, deoarece i-a lăsat acesteia un gust amar. Cum își descrie Bianca Drăgușanu prima noapte de dragoste: 

„Mi-am început viața sexuală înainte de „Din Dragoste”. Atunci aveam 17 ani. A fost o experiență tristă, ăla era un dobitoc”, povestea Bianca Drăgușanu acum ceva timp, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Victor Slav, despre cât de pasională e Bianca Drăgușanu

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au format la un moment dat unul dintre cele mai mediatizate cupluri. Foștii soți s-au despărțit în soli de pace și au decis să aibă o relație civilizată de dragul fetiței lor, Sofia. 

În trecut, vedeta de televiziune amintea un episod în care a făcut dragoste cu Bianca în mașină: 

„În mașină. Eram înghesuiți. Ea arăta bine. Cât spațiu să ai în mașină…. Era într-o mașină mai mare. Nu eram în mers. Eu conduceam“, a mărturisit prezentatorul de televiziune acum câțiva ani, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Cum s-au cunoscut cei doi 

În cadrul unei emisiuni televizate, Bianca Drăgușanu povestea cum a ajuns să se iubească și să încerce să își întemeieze o familie cu fostul soț, Victor Slav: 

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună”, a declarat Bianca Drăgușanu acum ceva vreme, la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net