La ce visează Andreea Răducan: „Poate că ar fi bine...”

#Exclusiv Click!

Andreea Răducan (40 de ani) a avut un an plin și frumos pe care își dorește să îl termine la fel de bine.

Fosta gimnastă de talie mondială va păși în noul an direct de la Vatra Dornei, acolo unde va petrece Revelionul alături de familia ei. Andreea Răducan a avut parte de un Crăciun liniștit, în sânul familiei, și s-a bucurat de fiecare moment alături de cei doi copii ai săi, Amira Sophia și Andrei Filip.

Pe lângă sănătate, care e mereu mai bună decât toate, Andreea Răducan se gândește că cel mai mult și cel mai mult și-ar dori o vacanță, pe care ideal ar fi să o petreacă alături de soțul său, Daniel Tandreu.

Visează la o vacanță

De Crăciun am rămas acasă, mama ne-a ajutat cu bunătățile pe care le-am servit la masa de Crăciun, după care vom pleca într-o zonă de munte, spre Vatra Dornei, pentru a aniversa trecerea în noul an, tot alături de familie. Eu nu sunt o foarte mare pricepută în bucătărie, mai ales după ce m-am retras și au venit copiii, mama m-a ajutat foarte mult. Mai fac câte ceva dulce când am timp și ceva bun pentru cei mici”, ne-a mărturisit pentru Click! fosta gimnastă, care a găsit echilibru nu doar în viața de familie, ci și în cea de toate zilele.

Andreea Răducan visează și speră la o vacanță romantică împreună cu soțul ei, doar că nu prea se poate rupe de cei doi copii ai lor.

„Nu am neapărat o dorință. Sunt într-un echilibru atât de bun încât mă bucur de realmente orice lucru pe care îl pot primi. Mă bucur de bucuria celor mici, atunci când ei primesc daruri și sunt atât de încântați că Moșul le-a citit scrisoarea... Poate că mă gândesc la o vacanță pe liniște și cred că ar fi mai mult decât binevenită.

Poate că ar fi bine să mergem doar noi doi, eu și soțul, dar fără copii am stat doar două-trei zile, atunci când am avut ședințele Federației Internaționale de Gimnastică la Lausanne și mi s-a părut atât de dificil să stau fără ei, parcă timpul trecea mai greu. Nu simt încă nevoia să plec singură, fără copii, ei sunt încă mici, chiar dacă consumul de energie e mare în vacanță, știți cum e, vacanțele cu copiii, cer o altă vacanță pentru părinți ulterior. Până acum am reușit să manageriem timpul  împreună și frumos și în vacanțele cu copiii!”, ne-a mai povestit Andreea Răducan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net