Larisa Drăgulescu are planuri mari de viitor. Afacerea sa trece într-o nouă etapă. Cum se simte de când a devenit din nou mamă

#Exclusiv Click!

Larisa Drăgulescu (38 de ani) are mână de afaceristă! Roșcata a declarat pentru Click! că  în perioada următoare urmează ca în salonul său de înfrumusețare, pe care îl are deschis în Reșița, să mai adauge încă o secțiune de beauty (frumusețe – n.r).

„La salon, din perioada care urmează, pentru doamne și domnișoare, voi pune și un solar pentru a se bronza și a avea o piele frumoasă. Salonul are acum doar secțiune pentru păr, pentru unghii, pentru machiaj și cosmetică”, a declarat Larisa Drăgulescu, pentru Click!

Mamă devotată

Larisa Drăgulescu, alături de partenerul său și băiețelul lor. Sursă: Facebook
Larisa Drăgulescu, alături de partenerul său și băiețelul lor. Sursă: Facebook

În urmă cu două luni, Larisa Drăgulescu devenea pentru a treia oară mamă. A adus pe lume un băiețel pe care a ales, împreună cu partenerul său misterios, să îl creștineze cu numele de Cezar Andrei.

„Sunt bine acum, stau cu bebele, mă simt mult mai bine, m-am refăcut complet după cezariană. Mâine eu și bebe o să mergem să facem vaccinul de două luni. Am noroc și de iubitul meu care mă ajută foarte mult, chiar mă consider o persoană norocoasă”, a mai spus Larisa Drăgulescu, pentru Click! Vedeta este foarte discretă atunci când vine vorba de actualul său partener de viață, având în vedere că nu postează poze deloc pe rețelele sociale cu el și este destul de rezervată în a oferi informații în spațiul public.

„El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii, momentan. Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun”, ne mărturisea aceasta, în urmă cu aproximativ un an de zile.

Click! spune

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită în perioada 2006-2009 cu Marian Drăgulescu, cei doi divorțând cu scandal. Împreună cu gimnastul, Larisa Drăgulescu are doi copii: pe Beatrice (18 ani) și Richard. După separarea de Marian Drăgulescu, aceasta și-a unit destinele cu Marian Bogdan, un tânăr cu care s-a iubit timp de cinci ani, dar de care a divorțat la finalul anului trecut, după doar un an și jumătate de căsătorie. Însă, iată că soarele a ieșit pe strada vedetei, iar acum iubește din nou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net