Larisa Drăgulescu a născut un băiețel! Ce nume i-a pus? Primele imagini cu bebelușul

Ultima actualizare:

Larisa Drăgulescu a devenit mamă pentru a treia oară. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a născut, marți 12 septembrie, un băiețel sănătos tun, pe care îl va chema Cezar Andrei.

Larisa Drăgulescu (38 de ani) este în culmea fericirii. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a adus pe lume marți, 12 septembrie, un băiețel sănătos tun. Imediat după naștere, proaspăta mămică a găsit puterea să se fotografieze împreună cu bebelușul, pe patul de spital, și a postat, apoi, poza pe rețelele de socializare, mândră de fiul ei, căruia i-a ales și numele. Băiețelul se va numi Cezar Andrei.

„Bine ai venit pe lume, puiul nostru, Cezar Andrei!”, a scris Larisa Drăgulescu, în dreptul fotografiei cu fiul său nou-născut, pe care-l strângea la pieptul ei.

Larisa mai are doi copii din căsnicia cu gimnastul Marian Drăgulescu, Beatrice (în vârstă de 18 ani) și Richard (17 ani).

După cel de-al doilea divorț din urmă cu un an, viața roșcatei s-a schimbat radical. S-a mutat la Reșița unde și-a găsit sufletul pereche, pe actualul partener, care este, de altfel, și tatăl băiețelului ei. Bărbatul lucrează în domeniul IT și nu-ș dorește să devină cunoscut.

Larisa Drăgulescu deține, în prezent, un salon de înfrumusețare, și, de ceva timp, activează cu mare succes pe platforma pentru adulți, OnlyFans, de unde a obținut câștiguri substanțiale și chiar și-a cumpărat  o casă

Click! spune

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită în perioada 2006-2009 cu Marian Drăgulescu, cei doi divorțând cu scandal. Împreună cu gimnastul, Larisa Drăgulescu are doi copii: pe Beatrice (18 ani) și Richard. După separarea de Marian Drăgulescu, aceasta și-a unit destinele cu Marian Bogdan, un tânăr cu care s-a iubit timp de cinci ani, dar de care a divorțat la finalul anului trecut, după doar un an și jumătate de căsătorie. Însă, iată că soarele a ieșit pe strada vedetei, iar acum iubește din nou.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net