Larisa Drăgulescu urmează să nască! Uite ce mare este burtica de graviduță

Larisa Drăgulescu (38 de ani) urmează să devină mama pentru a treia oară! Roșcata este însărcinată în luna a noua iar de la o zi la alta așteaptă să nască. Mândră din cale afară de burtica sa de graviduță, aceasta se filmează foarte des și se postează pe rețelele sociale, mai ales că ținutele pe care le poată sunt foarte mulate.

După cel de-al doilea divorț pe care l-a avut, în urmă cu mai bine de un an, viața Larisei Drăgulescu s-a schimbat radical. Asta pentru că vedeta s-a mutat la Reșița unde și-a găsit se pare sufletul pereche. Un bărbat pe care dorește să îl țină doar pentru ea dar care o face foarte fericită mai ales că în curând vor deveni și părinți de băiețel.

Pentru că are o relație foarte apropiată cu persoanele din comunitatea sa din mediul online, în toată această perioadă, Larisa le-a arătat fanilor, la o săptămână sau chiar o lună, ce frumos evoluează sarcina sa.

„Am burtica mare, da, este adevărat, dar nu am gemeni. Sunt bine acum, îmi este bine, mă simt chiar mai bine ca la început doar că, în perioada aceasta, nu prea pot să fac efort fizic. Nu am deloc grețuri, în privința asta sunt chiar ok. Încă nu ne-am hotărât nici la numele pe care bebelușul o să îl poarte”, ne spunea Larisa Drăgulescu recent.

Click! spune

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită în perioada 2006-2009 cu Marian Drăgulescu, cei doi divorțând cu scandal. Împreună cu gimnastul, Larisa Drăgulescu are doi copii: pe Beatrice (18 ani) și Richard. După separarea de Marian Drăgulescu, aceasta și-a unit destinele cu Marian Bogdan, un tânăr cu care s-a iubit timp de cinci ani, dar de care a divorțat la finalul anului trecut, după doar un an și jumătate de căsătorie. Însă, iată că soarele a ieșit  pe strada vedetei, iar acum iubește din nou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net