Larisa Drăgulescu, mai îndrăgostită ca niciodată: „Vreau ca el să rămână cu mine definitiv!”

#Exclusiv Click!

Larisa Drăgulescu (38 de ani) traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Vedeta este însărcinată pentru a treia oară, în patru luni și jumătate. Contactată de Click!, roșcata ne-a mărturisit că se simte mai fericită ca niciodată în brațele actualului partener de viață, care îi face toate poftele de când sunt împreună, răsfățând-o și mai tare de când a rămas însărcinată.

Viața Larisei Drăgulescu s-a schimbat radical în ultimele luni! După divorțul celui de-al doilea soț, Bogdan, un tânăr cu care a fost împreună mai bine de cinci ani, și era stabilit în Germania, iată că, acum, la foarte scurt timp, Larisa zâmbește din nou. Asta datorită unui bărbat misterios, a cărui identitate nu vrea să o dezvăluie, cel puțin nu acum.

De câteva luni, vedeta de pe platforma pentru adulți, „OnlyFans”, a lăsat viața agitată din Capitală, s-a mutat în Reșița, iar după cum chiar ea declară, o duce foarte bine.

„Iubitul meu a început să preia toate sarcinile casei. A început deja să își ia rolul de familist în serios. Are grijă de mine, nu îmi lipsește limonada zilnic făcută de el, este super. S-a mutat cu mine la Reșița, pentru a avea grijă de mine, de casă și de copiii mei. Îmi doresc acum sănătate pentru toți cei dragi, vreau ca el să rămână alături de mine definitiv, să ne creștem copilul împreună și să călătorim mult. Simt că el este persoana pe care mi-am dorit-o să îmi fie alături pentru tot restul vieții”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru Click!

Larisa Drăgulescu, probleme cu sarcina

Având în vedere că în cinci luni de zile va deveni mamă, Larisa Drăgulescu ne-a spus că se simte bine, doar în primul trimestru de sarcină a acuzat stări de rău. 

„M-am simțit bine în timpul sarcinii până acum. Doar în primele trei luni m-am simțit puțin rău, dar era ceva normal. Bine, nu pot să mă plâng, fiindcă, stări de vomă am avut doar de vreo 2-3 ori și cu injecțiile pe care mi le administrez singură, deja m-am obișnuit și nici nu mă mai dor. În perioada asta doar oboseala îmi da puțin bătaie de cap, în rest nu am probleme. Obosesc extrem de ușor, dar probabil și din cauză că burtica mea deja este destul de mare. Emoții nu simt momentan. O să nasc prin cezariană de data aceasta. Nu știu cum este, dar sper să mă recuperez ușor și rapid. Cred că mă vor lua emoțiile atunci când voi naște. Nu am pofte! Mănânc normal doar că puțin mai mult”, a conchis pentru Click!, Larisa Drăgulescu.

Click! spune

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită în perioada 2006-2009 cu Marian Drăgulescu, cei doi divorțând cu scandal. Împreună cu gimnastul, Larisa Drăgulescu are doi copii: pe Beatrice (18 ani) și Richard. După separarea de Marian Drăgulescu, aceasta și-a unit destinele cu Marian Bogdan, un tânăr cu care s-a iubit timp de cinci ani, dar de care a divorțat la finalul anului trecut, după doar un an și jumătate de căsătorie. Însă, iată că soarele a ieșit din nou pe strada vedetei, iar acum iubește din nou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net