Larisa Drăgulescu și-a scos bebelușul în parc! Cum s-a fotografiat cu micuțul Cezar Andrei

#Exclusiv Click!

De aproape trei luni, Larisa Drăgulescu (39 de ani), fosta soție a lui Marian Drăgulescu, trece prin una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Asta pentru că bruneta a devenit pentru a treia oară mamă! În una dintre cele mai recente postări de pe contul său de Facebook, vedeta le-a arătat tuturor cum l-a scos pe micuțul Cezar Andrei la o plimbare, prin parcul Moghioroș din Capitală pentru a admira luminițele din parc ce au fost instalate odată cu apropierea Sărbătorilor de iarnă.

Viața Larisei Drăgulescu s-a schimbat radical în ultimul an! Vedeta a devenit pentru a treia oară mamă, a renunțat la viața agitată din București pentru cea din Reșița și se pare că și-a găsit în sfârșit sufletul pereche. Bărbat pe care îl ține doar pentru ea și sufletul său. Asta deoarece Larisa nu a postat, până în prezent, nicio fotografie cu bărbatul.

„Am fost aseară pe la luminițe, în parc. Este primul Crăciun în cinci și mă bucur foarte mult, mă bucur mult de tot ce mi se întâmplă. Mă bucur, din nou, ca atunci când erau Beatrice si Richard mici. Diferența este că acum nu sunt singură și parcă e altfel când simți că ai o familie. Este ceva ce nu aș vrea să treacă niciodată pentru că sunt bine și fericită”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru Click!

Click! spune

Larisa și Marian Drăgulescu au doi copii împreună. Sursă: Facebook

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită în perioada 2006-2009 cu Marian Drăgulescu, cei doi divorțând cu scandal. Împreună cu gimnastul, Larisa Drăgulescu are doi copii: pe Beatrice și Richard. După separarea de Marian Drăgulescu, aceasta și-a unit destinul cu Marian Bogdan, un tânăr cu care s-a iubit timp de cinci ani, dar de care a divorțat la finalul anului trecut, după doar un an și jumătate de căsătorie. Însă, iată că soarele a ieșit pe strada vedetei, iar acum iubește din nou.

image
image
image
image
image
image
microfon pixabay jpg
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net