Cum arată bărbatul misterios cu care se iubește Larisa Drăgulescu! L-a făcut tătic în urmă cu o săptămână

Larisa Drăgulescu (38 de ani) traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a devenit mamă de băiat în urmă cu o săptămână. Astfel, că mulți se întreabă cum arată tatăl copilului…prin urmare noi am aflat și o să vi-l arătăm.

Viața Larisei Drăgulescu a luat o întorsătură radicală de un an de zile! Roșcata a renunțat la viața agitată din Capitală pentru una liniștită, în Reșița. Ba mai mult, se pare că și-a găsit în sfârșit sufletul pereche: un bărbat tinerel și frumușel pe care își dorește să îl țină departe de ochii curioșilor.

Pentru că au o relație foarte sudată și discretă, după un an de zile, Larisa Drăgulescu s-a gândit să posteze la story la WhatsApp cu o imagine cu fericitul tătic. Din fotografie putem vedea că bărbatul este înalt, tinerel, are o construcție a corpului atletică, este brunet și cu barbă. De asemenea, din fotografie putem deduce că Larisa își dorește să îi păstreze ascunsă identitatea bărbatului, deoarece i-a pus un emoticon pe față.

„Sunt cu cineva în prezent, dar nu vreau momentan să vorbesc despre asta. Încă nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi. Momentan ne cunoaștem, vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și după voi vorbi mai multe despre tot ce mi se întâmplă în viața mea. Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege.

Acum este prea rapid să îmi fac o părere pentru că ne-am cunoscut recent. El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan. Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun”, declara Larisa Drăgulescu pentru Click! la începutul anului.

Click! spune

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită în perioada 2006-2009 cu Marian Drăgulescu, cei doi divorțând cu scandal. Împreună cu gimnastul, Larisa Drăgulescu are doi copii: pe Beatrice (18 ani) și Richard. După separarea de Marian Drăgulescu, aceasta și-a unit destinele cu Marian Bogdan, un tânăr cu care s-a iubit timp de cinci ani, dar de care a divorțat la finalul anului trecut, după doar un an și jumătate de căsătorie. Însă, iată că soarele a ieșit pe strada vedetei, iar acum iubește din nou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
image
actualitate.net
image
actualitate.net