Mădălina Lungu, aparitie extrem de sexy in noul videoclip al piesei "Șoapte de iubire"

Și-a uimit fanii când a dat muzica populară pe cea dance. Acum, vine cu o nouă dovadă că alegerea ei a fost cea mai bună. A schimbat portul popular cu ținute extrem de sexi care îi pun în valoare trupul bine lucrat.  În cea mai recentă piesa a ei, "Șoapte de iubire", Mădălina Lungu are o apariție de zile mari, iar fanii s-au declarat cuceriți.

Mădălina Lungu
Mădălina Lungu

Mădălina Lungu a revenit în atenția fanilor cu o melodie dance "Șoapte de iubire". Este cea de-a treia piesă a cântăreței de când a făcut trecerea de la muzica populară și, se pare, că noul stil i se potrivește foarte bine. Piesa este instrumentată de Jam Station Studio și are și un videoclip realizat de Răzvan Moroșanu, în care abundă cadrele romantice.

Mădălina Lungu sexy
Mădălina Lungu sexy

Mădălina este o prezență plăcută, versatilă, care așa cum a declarat în mai multe rânduri, vrea să își cultive dorința de a face muzică și de a-și găși calea în acest vast domeniu, scrie Ziarul de Vaslui. Piesa "Șoapte de iubire" este o piesă ritmată cu videoclipul filmat intergal în Iași, pentru care sunt alese unele dintre cele mai frumoase zone ale orașului. Echipa care a lucrat la această piesă spune că este ușor de ajuns la ascultători și se așteaptă să fie foarte apreciată de români. 

În videoclip, Mădălina Lungu portă o cămașă albă și pantaloni scurți de blugi.

Mădălina Lungu sexy
Mădălina Lungu sexy

În picioare, artista poartă o pereche de botine negre.

Mădălina Lungu sexy în cămașă
Mădălina Lungu sexy în cămașă

Mădălina Lungu are 32 de ani și este originară din Negrești, județul Vaslui. Între timp ea s-a stabilit la Iași. Întrebată de planurile de viitor, Mădălina a dezvăluit că lucrează intens pentru cariera ei muzicală. Are în pregătire mai multe piese care, spune ea, se așteaptă să devină hit-uri în muzica din România. 

      Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png