Magda Pălimariu, totul despre nunta secretă. «A fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea»

Ultima actualizare:

    Magda Pălimariu a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță îmbrăcată în rochia de la cununia civilăfoto: captură video
Magda Pălimariu a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță îmbrăcată în rochia de la cununia civilăfoto: captură video

Magda Pălimariu (42 de ani), frumoasa prezentatoare de la Meteo Pro TV, s-a căsătorit pe 21 august 2021. Magda și alesul inimii ei au făcut atât cununia civilă, cât cununia religioasă în aceeași zi, dar pandemia le-a anulat petrecerea fastuoasă, pe care au amânat-o pentru anul viitor.

Magda Pălimariu a venit în platoul emisiunii La Măruță, de la Pro TV, și a dat detalii despre petrecerea care va urma. “A fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Am făcut cununia religioasă și pe cea civilă. Din cauza pandemiei nu a avut loc petrecerea de nuntă, dar va urma, poate anul viitor. Nu am avut emoții, ne-am dorit mult acest eveniment.

Vineri a fost ziua mea și sâmbătă am făcut evenimentul. A fost exact cum ne-am dorit amândoi. Am reușit să plecăm în vacanță înainte de eveniment, în Marbella ( Spania), locul nostru preferat. După ce ne-am căsătorit am plecat două zile la Iași, după care în Norvegia, unde  a fost soare, frumos, chiar am făcut plajă”, a povestit frumoasa prezentatoare. 

Magda Pălimariu a anunțat că-și păstrează numele neschimbat în spațiul public, deși în buletin este trecut acum și numele soțului. „Nu mi-am schimbat numele după căsătorie. Doar pe buletin e schimbat deja, dar în viața publică rămân tot Magda Pălimariu”, a mai spus vedeta. 

Citește și:

Magda Pălimariu s-a măritat în secret. A fost o mireasă superbă!

EXCLUSIV De ce îşi ţine Magda Pălimariu secretă relaţia cu iubitul

image
image
image
image
image
image
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg