Majda s-a transformat într-o crăciuniță provocatoare!

Majda Aboulumosha (34 de ani) a intrat în spiritul sărbătorilor și a decis să încerce o ținută de sezon, dar care să îi pună însă în evidență și atuurile fizice.

Majda a pozat într-o rochie roșie, sexy Foto: Instagram
Majda a pozat într-o rochie roșie, sexy Foto: Instagram

Prezentatoarea TV s-a fotografiat într-o rochie roșie, cu un accesoriu argintiu cap, outfit care a dus imediat cu gâdul la reinterpretarea unei crăciunițe.

Majda s-a transformat într-o crăciuniță provocatoare

Prezentatoarea TV Majda Aboulumosha a realizat o „ședință foto festivă” alături de bradul împodobit, într-o ținută care poate fi cu ușurință încadrată în tema sărbătorilor. Vedeta a purtat o rochie de culoare roșie, mulată pe corp și cu un artificiu din dantelă la nivelul umerilor și al gâtului, pozând într-o crăciuniță sexy.

Ținuta, decoltată de asemenea, în stil „corset”, a fost completată cu un accesoriu în zona capului, alăcătuit din mai multe pietre strălucitoare, sub forma unei coroane. Se pare că Majda a scos rochia „la concurs”, anunțându-și urmăritorii care sunt pașii pe care îi pot face pentru a câștiga o rochie identică cu cea purtată de ea. 

Ce spune Majda despre experiența „Survivor România”

Deși acum zâmbește în poze, când s-a reîntors în țară din Republica Dominicană, unde a participat la „Survivor România”, vedeta a povestit că s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate.

De asemenea, aceasta a povestit, într-un interviu pentru Click!, că a rămas cu niște semne inestetice pe picioare care nu-i vor mai dispărea niciodată, și acuză și probleme la stomac. 

„Am venit cu semne care îmi vor rămâne. În prezent, am câteva probleme de sănătate, fac recuperare pentru gleznă și voi incepe un program de detox. Urmează să merg, din nou, la un consult. (..) Am făcut gastrită când eram la „Survivor” și, în prezent, trebuie să am un altfel de regim alimentar”, ne-a spus ea recent.

„A fost plină de lacrimi de fericire. Mi-a lipsit enorm, mi-a fost foarte dor de ea. Cât am fost plecată a rămas cu mama mea”, a declarat Majda și despre revederea cu fetița ei, de care i se făcuse extrem de dor cât a participat la „Survivor”.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net