Mama Deliei Matache, declarație uimitoare: «Scuipam sânge după ce terminam de cântat»

Ultima actualizare:

Mama Deliei Matache a vorbit deschis despre toate sacrificiile pe care a trebuit să le facă pentru a-și întreține familia.

Gina Matache, o cunoscută cântăreață
Gina Matache, o cunoscută cântăreață

Gina Matache a povestit, cu lux de amănunte, prin ceea ce a trecut pentru binele familiei sale. Vedeta a declarat că a avut greutăți în viață și că a trebuit să facă multe sacrificii pentru ca totul să fie bine. Femeia a devenit mamă prea devreme și a trebuit să îmbine cariera cu viața de părinte, ceea ce, uneori, a fost complicat. Artista, cu emoție în glas, a povestit cum erau zile în care nu își vedea copiii.

Gina Matache a dezvăluit că erau perioade în care de la muncă trebuia să plece direct la cântări și că, din cauza epuizării, ajunsese să se simtă rău continuu, ba chiar să scuipe sânge pentru că își forța glasul prea des. Femeia, însă, nu regretă nimic, deoarece toate aceste sacrificii i-au adus stabilitate financiară.

De la contabilitate la muzică

Artista a cochetat cu muzica de mică, însă nu a luat în calcul varianta de a face o meserie din această pasiune. Gina a preferat o profesie sigură, anume contabilitatea.

O întâmplare avea să-i schimbe parcusul vieții, când, la 29 de ani, i-a ținut locul unei prietene la o nuntă. Văzând câți bani se câștigă din muzică, a decis să meargă pe drumul artei.

De cântat am cântat dintotdeauna, dar am ajuns să fac din asta o profesie pur și simplu din întâmplare. Am văzut că se pot câștiga mulți bani. Aveam 29 de ani și a trebuit să țin locul cuiva la o nuntă așa, din joacă. Știam câteva cântecele, le-am cântat, am văzut câți bani am luat și m-am gândit: ‘Iote că eu intru în contabilitate și câștig un salariu, dar dacă mă duc la cântări câștig zece salarii.’ Și de atunci așa am făcut. Câțiva ani am mers în paralel cu serviciul, cam șase ani. Îmi țineam serviciul pentru că mă interesa pensia, chiar dacă făceam foarte mulți bani din cântat”, a spus Gina Matache pentru fanatik.ro.

Citește și Delia a dezvăluit că suferă de o afecțiune! E tot mai întâlnită în rândul tinerilor

Cântăreța recunoaște că de mică a avut o pasiune pentru muzică, deoarece cânta la serbările de la școală, învăța texte rapid și avea o ureche muzică bună.

''Îmi plăcea să cânt și învățam foarte ușor piesele, mai ales dacă îmi și plăceau. Iar la țară, când eram mică, cântăm la coceanul de porumb, pe prispă, toate cântecelele pe care le auzeam în difuzoarele de pe perete, cum era pe vremea aceea. De mică mă visam artistă. Iar când m-am apucat să fac treaba asta am fost motivată de câștig. Toată perioada tinereții mă duceam la Cântarea României, aduceam premii acasă, la serviciu, faimă. Cântam și la serbările de la școală, niciodată nu am fost în pană de idei'', a declarat aceasta.

Despre viața de artist

Artista regretă că nu a putut fi mai mult timp alături de fetele ei, însă, dacă nu muncea, nu avea ce să mănânce.

''Filozofia era simplă: luăm bani, mâncăm, nu luăm bani, nu mâncăm.

Când e vorba de câștig, muncesc oricât. Aș spala și pe jos, nu mi-ar fi rușine. Pentru mine să câștig bani a fost foarte important și i-am câștigat muncind foarte mult. Scuipam sânge după ce terminam un weekend de nunți. Pe vremea aia cântam ore întregi, câte două zile legate. Ce am câștigat, am câștigat pe cârca mea,'' a zis aceasta.

Gina Matache este o cunoscută cântăreață de muzică populară din România. Aceasta s-a despărțit de tatăl Deliei și a Oanei în 2004. Vedeta s-a recăsătorit cu instrumentistul Jan Mocanu, alături de care a stat până în 2016, când au ales drumuri diferite.

Citește și Delia a dezvăluit că suferă de o afecțiune! E tot mai întâlnită în rândul tinerilor

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net