Mama lui Radu Vâlcan se menține într-o formă de zile mari la cei 70 de ani. Ce mesaj i-a transmis Adela Popescu soacrei sale, cu ocazia zilei de naștere

Ultima actualizare:

Sărbătoare mare în familia lui Radu Vâlcan și a Adelei Popescu. Prezentatorul de la Insula Iubirii și-a serbat mama care a împlinit 70 de ani. Cât de frumoasă este cea care i-a dat viață, descoperiți din poza atașată în articol. 

Radu și Adela / foto: Social media
Radu și Adela / foto: Social media

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc de mai bine de un deceniu o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au adus pe lume trei băieți minunați: Alexandru, Andrei și Adrian, pe care îi cresc așa cum știu ei mai bine. Au o familie minunată și ori de câte ori există un eveniment important se adună cu toții în jurul mesei, așa cum s-a întâmplat recent, de ziua de naștere a mamei lui Radu Vâlcan. 

Radu Vâlcan, mesaj emoționant pentru mama sa, Emilia 

Pe contul personal de Instagram, Radu a postat o fotografie cu mama sa, care marți, 10 septembrie, a împlinit 70 de ani. Cei dragi s-au adunat pentru a-i fi aproape și a-i serba ziua de naștere într-un restaurant select, alături de voie bună și o masă îmbelșugată. 

„La mulți ani, maică-mea! Să ne trăiești, să te bucuri de nepoți, noi de tine, noi de toți! Te iubim!”, a scris Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram.

Emilia și Radu Vâlcan / foto: Instagram
Emilia și Radu Vâlcan / foto: Instagram

Adela Popescu are o relație bună cu soacra ei, „buni Emilia”, așa cum prezentatoare i se adresează. La rândul ei, soția lui Radu Vâlcan a postat și ea o imagine pe contul personal de Instagram, însoțită de următorul mesaj: 

„Azi e ziua tinerei mele soacre. La mulți ani, buni Emilia.”, a fost mesajul scris de Adela Popescu pe Instagram.

Postarea Adelei Popescu / foto: Instagram
Postarea Adelei Popescu / foto: Instagram

Adela Popescu: „Am o soacră foarte relaxată”

În cadrul unui interviu, Adela Popescu se lăuda cu soacra ei cu care a mărturisit că are o relație excelentă.

„Relația cu soacra este excelentă, am o soacră foarte relaxată, care nu se bagă deloc în discuții”, a mărturisit vedeta pentru unica.ro.  

Femeia nu se implică în problemele lor de familie, dimpotrivă, i-a fost un adevărat sprijin nurorii sale atunci când Radu era plecat în Thailanda, pentru filmările Insula Iubirii. 

„Chiar am avut, de exemplu, perioada în care Radu a fost plecat în Thailanda (n.r. – sezonul trecut al emisiunii), două săptămâni a stat cu noi mama mea, două săptămâni a stat soacra și ai spune că cele două săptămâni cu soacra sunt complicate, nu sunt deloc. Ne-am împărțit programul, ba chiar e super cool”, a mai declarat Adela Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net