Margareta Pâslaru, încă o apariție cochetă, la 79 de ani! Cum a impresionat din nou artista

La începutul lunii, îndrăgita interpretă promitea un nou album muzical. Zis și făcut! Margareta Pâslaru a lansat marţi, 28 martie, materialul discografic promis, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la magazinul Muzica din Capitală. Cu această ocazie, a impresionat din nou cu eleganța sa desăvârșită. Reporterii Click! au fost acolo și au stat de vorbă cu îndrăgita solistă Margareta Pâslaru (79 de ani), dar și cu Octavian Ursulescu, bunul său prieten și cel care a și prezentat evenimentul.

Margareta Paslaru
Margareta Paslaru

Pe o zi ploioasă, semn de bogăție ar spune unii, îndrăgita solistă Margareta Pâslaru și-a lansat noul album, material ce conține 19 piese, dintre care 7 sunt noi. Evenimentul s-a desfăşurat şi în prezența poetei Ana Blandiana, şi a compozitorului Andrei Kerestely și a a fost condus de Octavian Ursulescu.

Prin acest disc nou, cântăreața și actrița Margareta Pâslaru aniversează, așa cum anunță și titlul albumului, șase decenii și jumătate de activitate neîntreruptă - „Timpul nu moare - 65 de ani în showbiz" se intitulează materialul.

Margareta Pâslaru: „Timpul nu moare - 65 de ani în showbiz"

Margareta Paslaru a dat autografe si a facut poze/ foto Click!
Margareta Paslaru a dat autografe si a facut poze/ foto Click!

Materialul discografic, care face parte dintr-o serie de trei albume lansate în parteneriat cu Roton Music, prezintă talentul remarcabil și de durată al artistei. S-ar părea că acest album, ca de fiecare dată, susține și o cauză nobilă.

Toate încasările din vânzările de albume, precum și din drepturile de autor vor fi direcționate către Ambulanța Monumentelor, un proiect non-profit care sprijină protejarea patrimoniului imobil din România. Organizația „Monumentum" lucrează pentru a securiza și conservă obiective importante de patrimoniu care se află într-o stare avansată de degradare sau pre-colaps.

Margareta Pâslaru a anunţat că va dona câştigurile de pe urma vânzării noului album

Poeta Ana Blandiana s-a bucurat foarte mult de revederea cu Margareta Pâslaru / foto: Click!
Poeta Ana Blandiana s-a bucurat foarte mult de revederea cu Margareta Pâslaru / foto: Click!

„Mă bucur, este splendid că au venit mai multe generații să mă vadă. Mulți tineri care mi-au adus flori, copii care îmi ascultă muzică. Pentru că v-am adus muzică nouă ca să ascultați, pentru că, vedeți, toate piesele au suflul prezentului. Și eu mă schimb și trăiesc la momentul prezent, lucrez la timpul prezent și de asta cred că se simte acest suflu nou. Nu are rezonanța de altădată”, a spus Margareta Pâslaru atunci când s-a adresat tuturor invitaților săi.

Artista este foarte bucuroasă că a reușit să își împlinească și acest vis profesional. „E greu de spus care este piesa preferată dintre cele noi, fiecare are o temă aparte, trebuie să ascultați textele. Cât despre un videoclip, vă spun că mă rezum doar la audio, pentru că îți dă frâu liber imaginației. Când e un video mintea o ia în alte direcții", a mai spus Margareta Pâslaru.

Margareta Pâslaru: „Sunt piese care doresc să ajungă la sufletul ascultătorului”

La lansare au venit şi foatre mulţi tineri, spre bucuria Margaretei Pâslaru / foto: Click!
La lansare au venit şi foatre mulţi tineri, spre bucuria Margaretei Pâslaru / foto: Click!

Am întrebat-o pe Margareta Pâslaru care consideră că este melodia nouă care va deveni hit. „Depinde de voi, ascultătorii, și de difuzarea melodiilor. Ați atins un punct interesat. Scopul nu este să avem neapărat un șlagăr, ci este vorba de o anume trăire, un anume sentiment. Sunt piese care doresc să ajungă la sufletul ascultătorului", ne-a declarat artista.

Margareta Pâslaru a impresionat din nou şi prin ţinută, aşa cum ne-a obişnuit. Coafată şi machiată în stilul care au consacrat-o, artista a ales o ţinută cu negru şi alb, dar foarte şic. A dat dovadă de eleganţă nu doar prin vestimentaţie, ci şi prin declaraţii. „Dar eu sunt doar un artist, nimic mai mult. Am ajuns la etapa vieții în care eu doar înregistrez piese", a spus cu modestie, în încheierea evenimentului, fermecătoarea interpretă care va împlini 80 de ani în data de 9 iulie.

Octavian Ursulescu, despre Margareta Pâslaru: „Am urmărit-o de tânăr...”

Octavian Ursulescu a prezentat evenimentul lansării noului album Margareta Pâslaru / foto: Click!
Octavian Ursulescu a prezentat evenimentul lansării noului album Margareta Pâslaru / foto: Click!

„Îmi e greu să-mi aduc aminte prima întâlnire cu ea, am urmărit-o ca tânăr jurnalist la Scânteia Tineretului, la prima ediție a Festivalului de la Mamaia, în 1968, și apoi, imediat în anii următori, i-am luat interviuri, a intrat în atenția vizorului meu de jurnalist. Imediat după aceea au început turneele și colaborările, iar mai târziu, la începutul anilor 80, am prezentat-o la Șlagăre în devenire, unde ea, practic, și-a făcut debutul în postura de compozitoare”, a povestit Octavian Ursulescu

„Acolo a prins curaj și mă bucur că eu și Titu Munteanu am fost nașii ei în acest domeniu. Am făcut multe turnee cu ea, cu formația Savoy. Pot să spun că omul Margareta este inegalabil, în orice caz. Puține valori ale genului sunt că ea, foarte riguroasă, foarte serioasă, de o punctualitate rară și perfecționistă în tot ce face. Citește multe cărți de poezie când nu îi scrie singură versurile. Este o profesionistă desăvârșită", a mai spus prezentatorul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net