Maria Constantin, Sărbători Pascale de poveste alături de familie. Vedeta a ales și destinația

#Exclusiv Click!

Au mai rămas doar câteva zile până la Sărbătorile Pascale! Așa că majoritatea românilor își fac planul pentru această perioadă a anului. Printre persoanele care deja și-au făcut programul este și Maria Constantin (37 de ani) alături de soțul său, Robert Stoica. Cei doi se pare că vor să îmbine utilul cu plăcutul, în perioada care urmează, având în vedere, că artista are programat un spectacol de cinci stele la un hotel de lux de pe meleagurile bulgărești în acea perioadă.

„Maria pleacă cu Robert, fiul ei și băiatul lui Robert, de Paște, la bulgari. Toată familia o să meargă. Vor sta câteva zile acolo, nu știu să îți zic exact, ce și cum, dar știu că vor merge acolo mai ales că ea o să aibă și o cântare la un hotel de lux din zonă. Copiii se înțeleg foarte bine între ei, mă refer la cel al Mariei cu cel al lui Robert, chiar dacă este o diferență de zece ani între ei”, au spus, pentru Click!, surse apropiate din anturajul vedetei.

Iubire necondiționată

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorie vara trecută, după patru ani de iubire pătimașă. Cei doi se susțin reciproc în orice fac, indiferent de situație, mai ales că bărbatul o însoțește pe vedetă peste tot în țară, unde are concerte, și nu doar. Atât Maria, cât și Robert, au din mariaje eșuate câte un copil: Maria îl are pe Codruț, în vârstă de 15 ani, care locuiește cu tatăl său, iar Robert un copil cu o altă femeie ce nu îi cunoaștem identitatea. Însă, acest lucru nu i-a împiedicat pe cei doi să viseze la un viitor frumos împreună.

„Nu știm (dacă vor copii – n.r). Dacă Doamne, Doamne vrea, îți dai seama că noi ne dorim, se lucrează. Da, ne-am dori, dar având în vedere că eu am avut probleme și prima dată când am rămas însărcinată am făcut tratament, așa că nu știu dacă Dumnezeu mai vrea, fac totuși 37 de ani. Deci, Doamne, Doamne, dacă faci o minune, se întâmplă”, spunea Maria Constantin, recent, în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP cu Cristi Brancu” de la Prima TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman e1659591130871 jpg
Cara Delevingne  sursa   Shutterstock jpg
banner gabriela cristea png
Robert Moscalu a plecat din competiția Survivor All Stars 2024 de la PRO TV chiar în prima zi din săptămâna finalei
image png
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
image
actualitate.net
image
actualitate.net