Cum s-a simțit băiatul Mariei Constantin la nunta mamei sale?! Un apropiat i-a dat de gol

#Exclusiv Click!

Unul dintre cei mai importanți invitați pe care i-a avut Maria Constantin (36 de ani) la nunta sa cu Robert Stoica, a fost nimeni altul decât fiul său, Codruț, în vârstă de 13 ani. Se pare că puștiul s-a simțit perfect la petrecere și și-a admirat mama non-stop.

Maria Constantin a fost căsătorită cu artistul de muzică populară, Ciprian Tapotă, cu care are și un băiețel. Cei doi au ales să divorțeze în 2014, după cinci ani de căsătorie, chiar dacă aveau împreună un copil. După separarea celor doi, puștiul a rămas, de la vârsta de trei anișori, în grija tatălui. Însă, chiar și așa, relația dintre Maria Constantin și Codruț nu s-a deteriorat. Pentru că acesta a fost prezent, vineri seară, la nunta mamei sale cu actualul partener de viață, și se pare că s-a simțit ca peștele în apă, chiar dacă nu a stat prea mult pe ringul de dans.

„Codruț a fost și el la nuntă, normal. El este foarte bine, i-a spus Mariei toată seara în continuu că este superbă. Nu este un pasionat al dansului, dar a fost mereu prezent acolo lângă ea”, a declarat Florin Burescu, un apropiat al familiei, pentru Click!

Click! spune

În trecut, Maria Constantin, declara în spațiul public că, motivul pentru care s-a separat de tatăl copilului a fost faptul că bărbatul era violent cu ea:

„Fostul meu soţ m-a bătut. Şi s-a întâmplat de două ori. Aceste lucruri sunt puține pe lângă cele întâmplate în timpul căsniciei şi după căsnicia noastră. Eram acasă, înainte să plecam la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plâns și zicea că nu vrea să meargă cu noi, că vrea să rămână acasă. Fostul meu șot s-a enervat foarte tare şi i-a tras o palmă. Dar o palmă foarte tare. Am ridicat tonul şi i-am spus: ‘Dacă o singură dată mai faci asta, nu o să mă mai vezi. El s-a enervat foarte tare şi mi-a dat un pumn în picior, în condiţiile în care aveam copilul în brațe”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net