Maria și Antonio, puși pe șotii! În ce ipostază inedită a fost surprins cuplul câștigător din sezonul 7 al emisiunii „Mireasa”: „Vrem continuarea!”

Ultima actualizare:

Antonio și Maria s-au îndrăgostit în emisiunea „Mireasa”, de la Antena 1, un reality-show matrimonial de mare succes. În prezent, cei doi își trăiesc iubirea la intensitate maximă, bucurându-se de fiecare clipă petrecută împreună.

Cei doi concurenți au crezut de la început în iubirea lor, luptând până în ultima clipă pentru a ajunge să întemeieze o familie, chiar dacă mulți credeau că sunt împreună doar pentru marele premiu. Important a fost că nu doar ei au crezut în viitorul lor frumos, ci și telespectatorii care i-au votat și i-au clasat pe primul loc în finală, astfel că au ajuns și în posesia marelui premiu de 40.000 de euro, în urma voturilor obținute din partea publicului.

De când au ieșit din competiție, cei doi sunt foarte activi pe rețelele sociale și le arată, de multe ori, prietenilor din comunitatea lor online, cum se distrează în intimitatea lor. Din filmulețele postate pe conturile lor de Instagram putem vedea că cei doi adoră să danseze împreună, deghizați în diferite personaje care le stârnesc amuzamentul fanilor ce îi complimentează sau le admiră postările cu câte un like.

„Sunteți minunați! Vrem continuarea...sunteți foarte naturali și expresivi”, „Măi, sunteți frumoși și talentați. Maria cu ținuta asta ești o puștoaică, ai niște trăsături foarte frumoase și fine. A avut ochi bun Antonio când te-a luat de soție. Bravo, copii!”, „Sunteți așa frumoși și buni. Aveți tot ce vă trebuie să reușiți în viață”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Antonio și Maria, în dreptul imaginilor publicate pe contul lor de socializare.

Click! spune

Cinci cupluri au intrat în finala „Mireasa”, sezon 7,  pentru marele premiu de 40.000 de euro. Acestea au fost: Hatice și Mihai, care au fost mult timp în competiție pe locul I, însă în finală s-au clasat pe locul II, Cătălina și Vlad, Daiana și Dani, Simona și Andrei, Maria și Antonio, care s-au clasat pe locurile: III, IV și V.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net