Marian Drăgulescu, la a treia căsătorie! Și-a cerut iubita în balon, în Cappadocia!

Ultima actualizare:

Marian Drăgulescu (43 de ani) face, din nou, pasul la altar. Este a treia oară când se căsătorește! De data aceasta, fostul gimnast i-a dat inelul iubitei sale, Simona Carmen. Cererea în căsătorie a fost una cât se poate de romantică și a avut loc într-un cadru de vis, în Cappadocia. 

Marian Drăgulescu și actuala lui iubită, Simona Carmen, de profesie inginer, au o relație de mai mulți ani. 

După două mariaje eșuate, fostul gimnast a decis că a venit timpul să facă pasul cel mare alături de femeia care l-a făcut să simtă din nou fiorii dragostei. 

Marian Drăgulescu i-a oferit inelul Simonei, în Cappadocia 

Fostul sportiv a cerut-o pe Simona în căsătorie într-un cadru de vis, în Cappadocia (Turcia).  Femeia nu a ezitat și a spus „Da!”, emoționându-se din cale afară atunci când Marian i-a pus inelul pe deget. 

Fericit din cale afară, fostul gimnast a fost postat ulterior imagini de la cererea în căsătorie care a avut loc la înălțime, într-un balon, pe rețelele de socializare. 

În momentul în care Marian i-a oferit inelul blondei, cei doi îndrăgostiți au fost aplaudaţi de cei care se mai aflau în balon.

 „Ne completăm foarte bine atât în viața privată cât și în viața profesională. Am rămas plăcut surprins că a înțeles extraordinar de mult din acest domeniu al sportului, al gimnasticii.

Mă uimește deja cât de multe lucruri a învățat și câte lucruri știe. Noi nici nu simțim că am stat prea mult unul cu altul, că lucrăm practic în același loc. Nouă chiar ne prinde bine", a declarat Marian Drăgulescu, la Antena Stars, despre iubita lui, Simona Carmen.

A mai fost căsătorit de două ori 

Marian Drăgulescu a avut o viață amoroasă tumultuoasă. Fostul mare gimnast a mai fost căsătorit de două ori: cu Larisa, alături de care are doi copii, și cu Corina, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani. 

Marian Drăgulescu s-a retras din activitatea sportivă în anul 2021, după ce a participat la Campionatele Mondiale de la Kitakyushu. În 2022, fostul sportiv şi-a deschis o academie de gimnastică ce îi poartă numele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net